ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Оподаткування приватного бізнесу та останні зміни в законодавстві

    28 березня 2024 четвер
    54 переглядів

    Тема зустрічі за «круглим столом» Світлани Муха – начальника ДПІ в Іршавському районі та нових членів

    Асоціації платників податків, зокрема керівника одного з туристичних таборів, в якому 2013 року оздоровлено 460 дітей з різних куточків України та приватних підприємців, які займаються будівництвом та торгівлею будівельними матеріалами. – За роки діяльності Асоціації платників податків була проведена велика робота з побудови своєрідного «містка» партнерських взаємовідносин між органами державної влади та платниками податків. Асоціація і надалі продовжує працювати задля підтримки атмосфери прозорості у стосунках платників податків з контролюючими органами, сповідуючи принципи взаємної відповідальності між органами влади та бізнесом, – зазначив голова Асоціації платників податків Іршавського району Іван Михайлюк.

    Світлана Муха нагадала учасникам зустрічі, що необхідність сплачувати податки – невід'ємна частина підприємницької діяльності, та розповіла про надходження податків і зборів до державного та місцевого бюджету за 10 місяців 2013 року.

    – Держава зацікавлена в зростанні прибутків бізнесу, ліквідації тіньових зарплат, адже це не лише надходження до бюджету, а й нові робочі місця та забезпечені соціальні гарантії кожного громадянина. Ми рухаємося до Європи, до цивілізованого ведення бізнесу та контролю з боку державних органів, отож переймаємо кращий світовий досвід, відкриті для конструктивного діалогу та готові спільно вирішувати питання, які виникають в суб’єктів під час ведення господарської діяльності, – наголошує начальник ДПІ в Іршавському районі.

    На завершення зустрічі, кожен із учасників круглого столу отримав брошуру «Права та обов’язки платника податків та контролюючих органів».

    За матеріалами ДПІ в Іршавському районі

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору