ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді зібралися голови ветеранських організацій

    28 березня 2024 четвер
    49 переглядів
    На засіданні з нагоди 10-ї річниці становлення Асоціації ветеранів

    З нагоди 10-ї річниці з дня становлення Асоціації ветеранів МВС України в Ужгородському міськвідділі міліції зібралися голови первинних ветеранських організацій міськрайвідділів, апарату УМВС України в Закарпатській області, УДАІ УМВС України в Закарпатській області та УДСО при УМВС України в Закарпатській області

    З основною доповіддю порядку денного виступив голова обласної ветеранської організації «Асоціації ветеранів МВС України», полковник міліції у відставці Віктор Отовчиць. Він детально розповів про результати роботи ветеранського підрозділу, за напрямками діяльності. До них належать забезпечення соціального та правового захисту ветеранів та пенсіонерів МВС, покращення умов їхнього життя, медичного та іншого обслуговування, залучення членів організації до участі в патріотичному вихованні молоді.

    На засіданні порушувалися різні питання. Пенсіонери органів внутрішніх справ об'єднують ветеранські організації, створені в обласному управлінні міліції, міських та районних відділах. Ветерани вирішують чимало важливих питань, пов’язаних з діяльністю міліцейських підрозділів. Вони допомагають у роботі пунктів громадського порядку, а ще - допомагають розкривати злочини попередніх років, адже працювали в ті часи і добре обізнані у тих справах. Ветеранські організації роблять надзвичайно важливу справу – їх діяльність сприяє патріотичному вихованню нинішнього покоління. Хочеться відзначити вагому підтримку у становленні ветеранської організації та допомогу ветеранам з боку керівництва УМВС України в Закарпатській області.

    На закінчення засідання голова обласної ветеранської організації полковник міліції у відставці Віктор Отовчиць нагородив почесними грамотами «Асоціації ветеранів України Закарпатської області» та «Організації ветеранів України Закарпатської області» голів первинних ветеранських організацій міськрайвідділів – Василя Бабича, Івана Сабова, Івана Котубея, Олександра Шовака, Івана Паука, Ісмаїла Вердієва, за високий професіоналізм, значний внесок у розвиток ветеранського руху. Окрім того, нагородив відзнаками та подарував книжки Асоціації ветеранів МВС України «10 років становлення» кожному. Побажав всім міцного здоров’я, добробуту, благополуччя у родинах.

    Діана ДОРОГІЙ,
    Ужгородський МВ УМВС

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору