ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В управлінні юстиції відбувся семінар про надання правової допомоги

    20 квітня 2024 субота
    28 переглядів

    15.11.2013 року на базі Головного управління юстиції у Закарпатській області відбувся семінар з питань виконання міжнародних договорів України про надання правової допомоги у цивільних,

    сімейних та кримінальних справах, в якому взяли участь заступник начальника Головного управління юстиції у Закарпатській області – Алмаші І.М., завідувач сектору представництва інтересів держави та органів юстиції в судах Головного управління юстиції у Закарпатській області — Жулінська О.А., головний спеціаліст сектору представництва інтересів держави та органів юстиції в судах Головного управління юстиції у Закарпатській області — Петрашко М.М., суддя Господарського суду Закарпатської області – Йосипчук О.С., працівники судів області, відповідальні за виконання міжнародних договорів України про надання правової допомоги.
    У порядок денний семінару були включені наступні питання:
    1. Огляд виконання Головним управлінням юстиції у Закарпатській області доручень іноземних судів з питань надання міжнародної правової допомоги за 10 місяців 2013 року.
    2. Порядок виконання міжнародних договорів України з питань надання міжнародної правової допомоги у кримінальних справах.
    3. Звернення судів України за кордон з проханням про надання міжнародної правової допомоги у цивільних справах.
    4. Визнання і виконання на території України рішень іноземних судів у цивільних, сімейних та кримінальних справах.
    За результатами проведенного семінару було обговорено зазначені питання та звернено особливу увагу працівників судів області на неухильне додержання ними положень міжнародних договорів України, які відповідно до ст. 19 Закону України «Про міжнародні договори України» є частиною національного законодавства і підлягають виконанню у порядку, передбаченому для норм національного законодавства України.

    Завідувач сектору представництва інтересів
    держави та органів юстиції в судах
    Головного управління юстиції у Закарпатській області О.А. Жулінська

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору