ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Футбольна Ужгородщина: "Соколи" перемогли "Витязів" і забрали Кубок

    28 березня 2024 четвер
    49 переглядів

    ...Фінальний поєдинок між «Соколом» із Кінчеша та «Витязем» (Холмок) видався украй напруженим та цікавим. Чемпіона визначила тільки серій пенальті:переможцями стали футболісти Кінчеша.

    ...Завершився футбольний сезон-2013 на Ужгородщині. 24 листопада на стадіоні м.Чоп відбувся фінал Кубка Ужгородського району з футболу. Зустрічалися команди: чемпіон Ужгородського району, півфіналіст Ліги чемпіонів Закарпаття «Сокіл» Кінчеш та «Витязь» Холмок. Поєдинок був украй напруженим та цікавим. Чемпіона визначила тільки серій пенальті:переможцями стали футболісти Кінчеша. Заслуговують на хороші слова тренери команд Юрій Якубик та Ференц Зизич, які добре підготували команди до фіналу. Переможці нагороджені кубками,а учасники фіналу грамотами та медалями. Кращими гравцями визнано: серед юнаків ним став Артем Цехмістров – гравець Кінчеша,а серед дорослих – гравець «Витязя» Андрій Ваш.
    Нагороди вручав перший заступник голови Ужгородської райдержадміністрації Сергій Когутич. Він, зокрема, сказав: ”Ми повинні використовувати можливості аматорського футболу як видовища і засобу зміцнення здоров’я населення. Об’єднавши зусилля органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств,установ та організацій ми зможемо забезпечити сприятливі умови для розвитку футбол”. Фіналістів також привітали голова федерації футболу Ужгородщини Олександр Роман, начальник відділу молоді та спорту Іван Головко та ін.
    Ужгородська РДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору