ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Новоспечений головний рухівець Закарпаття відмовився від мандата депутата Ужгородської міськради

    29 березня 2024 п'ятниця
    42 переглядів

    Головний помаранчевий "герой" Закарпаття, від неділі, 20 листопада, — голова Закарпатського крайового Руху, Павло Чучка сьогодні здав свій мандат депутата Ужгородської міської ради.Про це П.Чучка повідомив сьогодні на прес-конференції в Ужгороді. За його словами, зробив він це на знак протесту проти сьогоднішньої кримінально-владної ситуації в обласному центрі Закарпаття.

    П.Чучка розповів також про стан справ в обласному Народному Русі Закарпаття та обрання його керівником цієї партії, повідомляє UA-Reporter.com

    ***

    Екс-голова Закарпатської крайової організації НРУ Володимир Піпаш так прокоментував збори крайової організації партії, що відбулися в Ужгороді 20 листопада, і на яких замість нього головою Закарпатського крайового Руху було обрано Павла Чучку: «Ми оцінюємо, що все це шоу відбувалося за мукачівським сценарієм, щоб привести Рух під контроль Ратушняка».

    Як повідомив Володимир Піпаш, кияни привезли з собою охоронців зі Львова, які пустили до залу всіх, окрім самого Піпаша. «Майже 2,5 години зал вирував вигуками «Піпаша – в зал», «Чучку геть», було блокування трибуни, і тільки після того, як мені нарешті дозволили зайти, гамір трохи стих», – розповів Володимир Піпаш.

    «Загалом з районів зареєстрували близько 160-170 осіб. Однак виявилося, що 17-19 листопада Рух отримав ще 200 нових членів! Хто їх приймав – невідомо. Відомо лише, що це студенти, працівники «Деци», і навіть неповнолітні. Ще один нюанс. За нашою інформацією, новоприйняті рухівці-одноденки отримали по 50 грн. Цікаво, що зареєстровані вони у Перечинській та Березнянській організаціях, хоча голова останнього райосередку поняття не має, звідки вони взялися. Чучка, до речі, також зареєстрований у Перечинській організації. Це є нонсенс, що за два дні у двох райосередках з’явилося більше членів, ніж у 13 районах разом узятих», – заявив екс-голова Закарпатського Руху.

    «Саме голосування також відбувалося з порушеннями, – переконаний Володимир Піпаш. – Кандидатура Наталі Піпаш зібрала 125 голосів, Чучки – нібито 150. Однак, як вівся рахунок, незрозуміло. Хтось піднімав одну руку, хтось дві, тому все це виглядає вельми сумнівно».

    «Позитивом ситуації є лиш одне: оргкомітет нарешті виконав свої повноваження. Всі рішення Закарпатської облорганізації є чинними, рада є чинною», – наголосив Володимир Піпаш.
    Закарпатський Рух відтепер під контролем Ратушняка?
    Закарпатський НРУ вимагає припинити репресії проти себе

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.

    Картинка користувача Гость.