ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про нові виробництва у найбільшому районі Закарпаття

    24 квітня 2024 середа
    17 переглядів

    Одним з першочергових завдань місцевої влади є виконання завдань Президента України щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 рокина місцях. Це завдання по розвитку економіки перебуває на постійному контролі у керівництва Тячівської райдержадміністрації на Закарпатті.

    Після зустрічі з головою районної державної адміністрації Іваном Бринзяником та заступником голови Василем Бугою, була проведена виїзна нарада стосовно питання створення у районі нових робочих місць. Так, присутні мали можливість ознайомитись із станом готовності до відкриття підприємства з виготовлення ковбасної продукції, яке планують запустити у січні наступного року в Нересниці. Зокрема вони оглянули очисні споруди, виробничі цехи, склади, майстерні, обладнані високотехнологічним устаткуванням, а також приміщення для персоналу підприємства. За прогнозами, потужність даного ковбасного цеху дозволить забезпечити весь Тячівський район продуктами м’ясо-переробної промисловості.
    Крім цього, учасники робочої поїздки оцінили стан будівництва масштабної бази відпочинку. Наразі там зводяться нові будиночки, в окремих приміщеннях об’єкту проводяться ремонтні роботи, інші – в повній стадії готовності. Відкриття даного об’єкту сприятиме розвитку туристично-рекреаційної галузі в районі. Відвідали також ТОВ «Майр-Хольцварен-Тересва», яке виготовляє чистові меблеві заготовки та заготовки для столів та стільців.
    Підсумовуючи візит до найбільшого району області, Михайло Попович наголосив, що розвиток малого та середнього бізнесу є одним з важливих чинників стабільності економіки, підвищення рівня життя населення та забезпечення новими робочими місцями.

    Прес-служба Тячівської РДА.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору