ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді позитивні емоції можна отримати у подарунок

    24 квітня 2024 середа
    50 переглядів

    Позитивні емоції в одному букеті з яскравими враженнями та захопленням. Такі подарунки можна отримати віднедавна в Ужгороді. Зайнятися доволі незвичною справою взялися креативні ужгородки. Вони поєднали в одній ідеї багато гарних пропозицій, які сьогодні діють у місті і не тільки.

    «Завжди хочеться, аби саме Ваш подарунок сподобався та запам`ятався найбільше, - розповідає Катя Гладеш. – Але сучасну людину вже важко здивувати аксесуарами, сувенірами чи технікою. А ось чого дійсно не вистачає - так це позитивних емоцій, яскравих вражень та приємних сюрпризів. Тому ми вирішили запропонувати дещо інший підхід до подарунків. Такий сервіс добре розвинутий у великих містах. Хочемо зробити гарну справу і нашому Ужгороді».
    «Наповнимо світ яскравими враженнями!», – з таким гаслом онлайн-магазин подарунків «Яскраво!» готовий до будь-яких забаганок ужгородців. Уроки верхової їзди, боді-арт, тимчасове тату, уроки фітнесу, навчання іноземної мови, майстер-клас з виготовлення шоколадних солодощів, професійна фотосесія. Це тільки частина подарунків-емоцій, які можна замовити і у вигляді сертифікату подати рідним, близьким, коханим, друзям, колегам. Зрештою всім, кого хочете здивувати та потішити!
    «Даруючи сертифікат на враження, Ви зробите подвійний подарунок. Перша радість буде від отримання сертифікату в яскравому оформленні, а друга – від самої реалізації подарунку-враження,- каже Катя. – До речі, в один сертифікат можна взяти кілька різних вражень, з яких отримувач сам уже вибере те, яке йому до душі».
    Замовлення на враження гарно оформляється і протягом одного робочого дня доставляється замовнику або безпосередньо отримувачу.
    Можливо ви хочете, щоб іменинник поніжився у винній ванні або іменинниця вже давно мріє про навчання у художній школі, або вашим друзям припав би до душі подарунок у вигляді постановки весільного танцю, чи хтось з подруг розповідав, що не проти зайнятися pole-dance. Тоді вам точно до дівчат з «Яскраво».
    Щоб довго не думати, зайдіть за посиланням http://yaskravo.uz.ua/. Тут легко знайти незвичний подарунок і організувати позитив мінімум двом людям.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору