ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Управління ДСНС України у Закарпатській області інформує

    20 квітня 2024 субота
    43 переглядів

    Довідка про основні надзвичайні ситуації техногенного, природного та іншого характеру на території Закарпатської області станом на 7:00 31 січня 2014 року.

    Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 9 виїздів, з яких два виклики - хибні. Протягом чергової доби загинула людина.
    Щодо обстановки з пожежами
    30.01.2014 о 14:25 від чергового Берегівського РВ УМВС поступило повідомлення про пожежу в житловому будинку, яка виникла 30.01.2014 близько 03:00 за адресою: Берегівський район, с. Мужієво, вул. Горького. Вогнем знищено диван та частину домашнього майна. На місці пожежі виявлено тіло власника житлового будинку громадянина 1955 р. н. Завдана матеріальна шкода складає 1000 грн. Причина пожежі - необережність під час паління.
    30.01.2014 о 18:55 - пожежа в сторожовому приміщені вагової за адресою: Ужгородський район, с. В. Лази вул. Стуса. Вогнем пошкоджено крівлю та перекриття. Збитки та причина пожежі встановлюються.
    Некласифіковані надзвичайні події
    30.01.2014 о 10:30 до ОКЦ У ДСНС України у Закарпатській області надійшло повідомлення про те, що під час катання на лижах в районі г. Стіг полонини Драгобрат Рахівського району втратив орієнтир та заблукав 20-річний мешканець м. Апостолово Дніпропетровської області.
    Для проведення пошукових робіт залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки Ясінянського ГПРВ АРЗ СП.
    О 13:15 30.01.2014 вищезазначеного громадянина знайдено та супроводжено до гірськолижного комплексу на полонині Драгобрат. Медичної допомоги він не потребував.
    30.01.2014 о 10:30 від чергового Ужгородського РВ УМВС поступило повідомлення про утоплення в старому руслі р. Латориця неподалік м. Чоп Ужгородського району, 66-річного громадянина мешканця м. Чоп, вул. Берег. Причина смерті встановлюється.
    Тіло з води вилучали професіонали Ужгородського водолазно-рятувального відділення АРЧ АРЗ СП.
    Підрозділами гірської пошуково-рятувальної частини Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Закарпатській області з початку року на аварійно- та пошуково-рятувальні роботи здійснено три виїзди та виходи в гори, в ході яких врятовано шість осіб, які потрапили у небезпеку. Також 170 туристичним групам (загальною чисельністю 2184 чоловіка) надано консультації, зареєстровано та супроводжено туристичними маршрутами.
    Штормове попередження
    31-го січня на більшості автошляхів Закарпатської області збережеться ожеледиця.
    Погодні умови на території Закарпатської області
    За повідомленням Закарпатського центру з гідрометеорології на території області 31 січня очікується: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вночі та вранці місцями слабкий туман. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 2-7° морозу, вдень 3° тепла - 2° морозу, в горах місцями вночі 7-10°, вдень 3-5° морозу.
    По м. Ужгород: хмарно з проясненнями, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° тепла.
    Стан проїзду на автошляхах та перевалах Закарпатської області.
    Температура повітря на перевалах: Латірському (-14°), Абранському (-13°), Яблунецькому (-19°), Ужоцькому (-10°), Торунському (-10°).
    На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття мокре, місцями ожеледь, місцями сніжне, проїзд забезпечений.
    Надання допомоги по буксируванню автомобілів
    З 1 по 31 січня 2014 року для забезпечення проїзду та попередження зупинки руху транспорту на автошляхах області надано допомогу в буксируванні 46 автомобілям. Від Управління ДСНС України у Закарпатській області залучалося 25 од. техніки та 97 чол. особового складу.
    У ДСНС України у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору