ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Сергій Ратушняк: Мороз Мельниченком захлинеться

    19 апреля 2024 пятница
    71 переглядів

    «Мороз Мельниченком захлинеться, – заявив 7 грудня під час прес-конференції народний депутат, керівник Закарпатської облорганізації Народної партії України Сергій Ратушняк. Учасниками зустрічі зі ЗМІ стали інші депутати Верховної Ради, представники фракції Литвина. Учасниками зустрічі зі ЗМІ стали інші депутати Верховної Ради, представники "МИ"-шиного блоку Литвина.

    Сергій Ратушняк переконаний, що Микола Мельниченко має сидіти. Його підтримав і народний депутат Леонід Каденюк: «Як можна ставитися до людини, яка порушила присягу? Він має бути відданий суду».

    Депутат Зарубінський вважає, що Мельниченко – «це шнурок, людина, яку використали». Депутат також переконаний, що до організації прослуховування він не має жодного стосунку. А в Україну приїхав, бо його викликали. «Спеціальна слідча комісія ВР з’ясує це питання. Голова комісії щодо плівок Мельниченка – Драчевський, за спиною якого 80 розкритих убивств», – сказав Зарубінський. На його думку, обидва месіджі Мельниченка про те, що він сам записував і що вказівок згори не було – «посміховисько, яке доводить його третьорозрядність». «Те, що це було стаціонарне прослуховування, а не під диваном, говорять усі. Бо слухали навіть тоді, коли Мельниченко мав вихідний. Іноземні спецслужби попрацювали добре», – сказав депутат.

    Зарубінський вважає, що справжніми організаторами скандалу можуть бути Америка або Росія: «Перший варіант – Америка, якби вдалося скинути Кучму, то автоматично керування державою перейшло б до прем’єра, а ним тоді був Ющенко. Другий варіант – Росія. Вона хотіла не скинути, а приструнити Кучму, підвісити його на гачок. Подумайте, чому Мельниченко їде до України через Москву».

    Зарубінський також повідомив, що добре знав Георгія Гонгадзе. «Гія не був на той момент найгострішим журналістом, були інші – та ж Коробова. Він навіть писав промови для Вітренко у моєму кабінеті. Видно, що Литвин ні передом, ні боком до цієї справи не причетний. Литвин хоче повного розслідування».

    А Ратушняк заявив: «Якби Мельниченка зробили депутатом, він би міг стільки слів сказати з трибуни, скільки кроків знадобилося би мені, аби добігти до нього з восьмого ряду. Я не дав би йому виступити. Зрадника моєї держави на трибуні парламенту я не потерплю. Мороз Мельниченком – захлинеться!»

    В Ужгородском горисполкоме Ратушняк провел областную конференцию партии Литвина
    Ужгородський міський голова вступив у Народну партію Литвина-Ратушняка
    Ужгородську громаду хвилює стан психічного здоров’я Сергія Ратушняка

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Убрать бы больных "друзей" Рату и Слободу из города - и жить было бы приятнее...хотя, и скучно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Підтримую попереднього "виступаючого"..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Фу!!! Мельниченко действительно урод ещё тот. Не просто изменник родины, но и продажная скотина, которая за гроши российский спецслужб готова и маму родную продать. Тоже самое можно сказать и о Слободянюке с Цапом, которые лизали жопу эсдекам, а нынче перешли в провласные партии. (Наверное Мороз и Кинах просто тупые твари, если таких ублюдков берут к себе в партию). А Слободянюку и Цапу самим нужно лечиться в психбольнице, раз уж на этом своём сайте такую грязь пишут.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Видно і справді на Литвинові шапка горить (в справі Гонгадзе ), якщо такі Чіп енд Дейли як Рата поспішають йому на допомогу, аби прикрити його оголений Мельниченком політичний зад. Мене лише опосередковано цікавить,хто насправді стоїть за касетним скандалом. На першому місці має бути відповідь на запитання, чи є правдою те, про що він говорить? Зокрема по Литвину, який, судячи з записів, піддакував Кучмі в його намірах "відправити Гонгадзе в Чечню"... І чи мають такі політики моральне право керувати Україною?..

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    "к" - ты или идиот, или лакей неосоциалиста Слободанюка. Твой Мельниченко откровенно больной на голову и не меньше самого Слободанюка. Следи за новостями и узнаешь, что даже социалист-олигарх Рудьковский уже отмывает Мороза от связи с Мельниченко. Все понимают, что Мороза просто подставили с Мельниченко и он уже не знает, ка избавитьтся от обузы.

    Что касается Литвина, то ты просто тенденциозен или слабоумен, ибо должен знать, что не поздней как вчера Мельниченко заявил, что к Литвину только "бытовые" претензии из-за женщины, но в чём суть претензий так и не сказал. Лечись, Слобода.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Це все можна обговорити на форумі "Теревені" від www.uzhhorod.com

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ну йоб...тий человек! что сказать... Он же сво...чь жопу рвал за Мороза! Он же розказывал что Мороз "совесть нации"! Он же гад воевал с властю Кучмы которая убила Гонгадзе, а когда узнал что к убийству причастен Литвин то и охренел!!! Этот шизик опять попал не в ту партию. У него вечно какой то невпопад, ведь приезд Мельниченка полностю похоронил мечту идиота про Верховную Раду! Все нет места! Но ведь другие с ума по этому поводу не сходят, а этот думает что без него верховной Раде конец, потому что он Основа Жизни на Земле. Бысрее бегом к врачу пока не поздно!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Я неверю Мельниченку! Его рожа не внушает доверия ни мне ни моей семье.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Як на мене то Ратушняк сказав чисту правду! Того урода Мельниченка потрібно притягнути до відповідальності як зрадника Батьківщини!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Сергій! Можливо що Мельниченко є уродом... АЛЕ!.. Всі плівки АВТЕНТИЧНІ! Там стовідсотково є голос Литвина, який ЗАМОВЛЯЄ вбивство Гонгадзе!!! Так як Рата замовив Трактору вбивство касирів з базару Краснодонців, щоб їх постріляли на заправці за містом! Як замовив Цапа та інших!!! У Шизофреніка нема інших аргументів крім Бейсбольної біти та звязків з бандитами та старим другом наркоторгівцем Гаевим, через якого обкурений Шизофрен толкає наркоту по місту, а "РІО" та "Трибуна" на ці нарко-гроші друкує рекламу наркопритона Гаєвого під назвою "Центр Європи", типу "Лікую страхом" та "Дискотека Центр Європи"!!!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    На счет Литвина и плёнок. Во-первых, данной ситуации для рейтинга Литвина это не минус, а плюс. Во-вторых, даже если он и "подстрекал" рыжего, то у каждого своя голова на плечах должна быть и спрос не с подстрекателя. В-третьих, рыжий не бык тупоголовый чтоб вестись на подстрекательство, и рассматривать ситуацию, как "заказчик Литвин, потому что он подстрекал рыжего" - это примитив и игра на Литвина. В-четвёртых, если бы такая раскладка и была, то Литвин уже давно был бы не здесь, а там... И последнее: если вину и ответственность участников записей Мельниченка ещё надо доказывать, то его самого можно ставить к стенке за измену Отечеству. И потом, где этот "герой" сейчас и на кого работает? В штатах - рассаднике международного зла, вражды, войн и терроризма (no coment!). Вопросы?...