ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Інформація про гуманітарний вантаж

    20 квітня 2024 субота
    56 переглядів

    Сьогодні, 20 лютого, в соцмережі з’явилася інформація про те, що Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ) відмовилося прийняти і розмитнити вантаж ліків, які прибули літаком, від Канадського Червоного Хреста і передати гуманітарну допомогу для потреб Майдану.

    ТЧХУ заявляє, що не отримувало офіційної пропозиції Канадського Червоного Хреста про надання термінової гуманітарної допомоги. На сьогодні Товариство Червоного Хреста України отримує підтримку Міжнародного Комітету Червоного Хреста та Міжнародної Федерації Червоного Хреста та Червоного Півмісяця, а також українських виробників ліків, для забезпечення необхідним обладнанням та матеріалами для безперервної роботи загону швидкого реагування ТЧХУ.
    Наразі загін нараховує 57 волонтерів Червоного Хреста, які, дотримуючись принципу нейтральності, цілодобово надають першу домедичну допомогу всім, хто її потребує в середмісті Києва. Тільки в нічь з 19 на 20 лютого 2014р. була надана допомога понад 300 постраждалим особам з обох сторін.

    Додатково повідомляємо, що сьогодні о 15.00 в Національному Комітеті ТЧХ України в м. Київ, вул.. Пушкінська, 30 відбудеться прес-конференція.
    Запрошуються представники всіх ЗМІ!

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору