ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Лунченко провів робочу нараду з керівниками підрозділів ОДА

    28 березня 2024 четвер
    60 переглядів
    Лунченко приступив до виконання своїх посадових обов’язків

    У вівторок, 4 березня 2014 року, новопризначений голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко приступив до виконання своїх посадових обов’язків.

    Насамперед, очільник краю провів зустріч з активістами закарпатського Майдану, громадського Конвенту, представниками Самооборони та учасниками революційних подій в Києві. Йшлося про загальну ситуацію в країні та шляхи подолання політичної кризи, а також забезпечечення стабільності в області.

    Серед іншого, піднялося питання нещодавнього кадрового призначення начальника УМВС у Закарпатській області. Громадські активісти висловили невдоволення з цього приводу. Голова ОДА закликав до діалогу. Відтак, домовилися дати 90 днів головному міліціонеру області, і в разі, якщо він не справлятиметься зі своїми обов’язками, буде відповідне реагування. Учасники Євромайдану висловили свої пропозиції щодо стратегічних напрямків розвитку краю. Дійшли згоди проводити щомісяця зустрічі з подальшої координації роботи влади та громади краю.

    Також Валерій Валерійович провів робочу нараду з керівниками підрозділів ОДА та доручив й надалі забезпечувати функціонування та життєдіяльність всіх галузей краю.

    Цього ж дня він заслухав начальників силових структур Закарпаття, зокрема УМВС, СБУ, прокуратури про стан правопорядку в регіоні. Окремо дав доручення керівництву управлінню ДСНС тримати на контролі ситуацію щодо убезпечення населення від можливих весняних паводків та інших загроз техногенного характеру.

    Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору