ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Валерій Лунченко закликав до миру і спокою на Закарпатті

    19 квітня 2024 п'ятниця
    25 переглядів
    Усі народні депутати одностайно висловили свою підтримку Валерію Лунченку

    «Багато політиків зараз кажуть, що Майдан може розходитися, тому що режим диктатора Януковича повалено. Але основне завдання, яке ставив Майдан, сьогодні виконані частково. Дійсно, Янукович вже не є і ніколи не буде президентом України. Але система влади не змінилася - вона така ж, якою була за Януковича.

    Не змінена зовсім законодавча складова, не створено механізмів контролю суспільства за владою. А ті кволі спроби їх створити, є, по-перше, неефективними, з моєї точки зору, по-друге, не відповідають ні закону, ні в окремих випадках здоровому глузду. Тому Майдан свої завдання тільки почав виконувати, зроблені перші кроки. Він повинен продовжувати функціонування. Хіба, можливо, в іншій формі». Саме такою була основна думка тих, хто прийшов сьогодні до обласної держадміністрації на Народне віче, гаслом якого було зберегти мир і спокій у краї, - інформує прес-служба Закарпатської ОДА.

    Перед учасниками мітингу виступили представники з різних районів області. Вони за те, щоб виділити квоту довіри новій владі, дати їй повноцінно запрацювати і відновити в краї мир і спокій. Також вони звернулися до представників партій, які намагаються навмисне дискредитувати представників нового Уряду в регіоні, для того, щоб “проштовхнути” у владу “своїх” людей.

    Після виступів закарпатських активістів слово взяли народні депутати України від фракції “Батьківщина”, які приїхали до Ужгорода підтримати соратника: Зорян Шкіряк, Михайло Головко, Андрій Шевченко, Геннадій Зубко, Валерій Дубіль, Ксенія Ляпіна, Анатолій Дирів та Микола Княжицький. «Об’єднуйтесь і допомагайте новому голові, допомагайте Закарпаттю і допомагайте Україні! Не час перепалу. Час об’єднатися заради збереження України», – закликав відомий громадський діяч і активний учасник Київського Євромайдану Зорян Шкіряк.

    Усі народні депутати одностайно висловили свою підтримку Валерію Лунченку. Він подякував і їм, і закарпатцям: «Найперше, що я зробив, приїхавши на Закарпаття, - зустрівся з активістами і учасниками Ужгородського Майдану. Відбувся діалог, в ході якого усі присутні дійшли згоди, що необхідно встановити довіру один до одного. Я вірю вам. Повірте і ви в мене».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    до миру і спокою на Закарпатті - а зачем нам сдесь танки? или ты боишся за свой мир и хочешь устроить нам "мир" на подобиии "мирного" майдана?