ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Оголошено конкурс на зайняття посади ректора низки ВНЗ

    17 квітня 2024 середа
    59 переглядів

    Міністерство освіти і науки України оголошує конкурс на зайняття посади ректора Дніпродзержинського державного технічного університету, Криворізького національного університету, Державного вищого навчального закладу "Український державний хіміко-технологічний університет", Закарпатського художнього інституту,

    Мукачівського державного університету, Державного вищого навчального закладу "Ужгородський національний університет", Державного вищого навчального закладу "Національний лісотехнічний університет України", Державного закладу "Південноукраїнський національний педагогічний університет імені К. Д. Ушинського".

    У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які вільно володіють українською мовою, мають вчене звання професора, науковий ступінь доктора або кандидата наук і стаж науково-педагогічної діяльності не менше ніж десять років.

    Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, мають подати до Міністерства такі документи: заяву, особовий листок з обліку кадрів з фотографією, автобіографію, згоду на збір та обробку персональних даних, копії документів про вищу освіту, наукові ступені і вчені звання, паспорта та трудової книжки, завірених у встановленому порядку, список друкованих праць і винаходів.

    Строк подання документів – один місяць з дня опублікування оголошення.

    Документи надсилати за адресою: Міністерство освіти і науки України, проспект Перемоги, 10, місто Київ-135, 01135.

    Телефони для довідок: (044) 481-47-92, 481-32-35.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости