ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Балога пропонує налагодити оборону України за прикладом Швейцарії

    25 квітня 2024 четвер
    19 переглядів

    "Міністерство оборони вважає подальше перебування наших військових у Криму виправданим. А самі військові, яких не перший тиждень залишили напризволяще, мають іншу думку. Міністерство оборони лякає, що в будь-який момент може розпочатися вторгнення зі Сходу. А що, окрім передислокації, було зроблено для того, щоб захистити державу?", - пише у своєму Фейсбуку народний депутат Віктор Балога.

    "Для всіх зрозуміло, що в умовах відсутності реальної військової підтримки від світу, у нас два варіанти: швейцарський, коли кожен громадянин стає солдатом, або фінський, коли уся нація виходить проти танків з коктейлями молотова. На щастя у нас достатньо ресурсів, аби в стислі кроки втілити швейцарський варіант. Не такий досконалий, як у них, але однозначно це краще, ніж якщо склади зі зброєю дістануться окупантам, а патріоти підуть на агресора з палицями і камінням", - констатує нардеп.

    Тому, на його думку, "держава повинна і може озброїти мільйон військовозобов’язаних громадян. І така кількість людей, з відповідною підготовкою, які пройшли службу в армії, у нас є. Цим ми покажемо усьому світу, що здатні захищати свою країну. Бо зараз ніхто не розуміє – плануємо ми оборонятися, чи керівництво держави буде і далі здавати території. До тих пір, поки ми не почнемо захищати свій суверенітет і територіальну цілісність, ніхто допомагати нам не буде. Такого не буває, щоб хтось захищав нас більше, ніж ми самі себе".

    "А те, що політична верхівка робить з військовими в Криму – це, по-перше, страшенно принижує націю, а по-друге – деморалізує військових на материку. Якщо ми прийняли рішення оборонятися, то потрібно було воювати. А якщо хтось вирішив зробити кримських військових заручниками якихось торгів, то це не чесно по відношенню до них і їхніх родин", - констатує В.Балога.

    Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Пане Балога Ви шо? здуріли?
    Ко буде воювати проти Росиї пане наверху у швейцарію повтічуть а наш дурний хлоп буде помирати за них?
    Ви теж не візьмете пушку та не залізете на біціклю шоб з російськи танками воювати.
    Чом прості люди повинні за галіцких та київських панів помирати?
    Ви ліпше самі йдить на Росію з палиціми на камінням, покажить я це треба помирати за украиїну тай депутатів не лишайте їх теж заберить з собою!