ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Легалізація по-закарпатськи: 293 громадян стали офіційно працевлаштованими

    23 квітня 2024 вівторок
    16 переглядів

    Саме така кількість закарпатців отримали запис «прийнято на роботу» в трудовій книжці протягом січня-лютого 2014 року.

    Зокрема, з початку 2014 року, державними податковими інспекціями ГУ Міндоходів у Закарпатській області виявлено 293 не облікованих найманих працівників. З цими працівниками не було оформлено трудові відносини в установленому законом порядку. Після проведених усіх необхідних процедур, громадяни отримали можливість працювати легально та з усіма відповідними гарантіями, а до бюджету додатково надійшло 33,6 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб та 69,8 тис. грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

    За словами фахівців ГУ Міндоходів Закарпаття, офіційне працевлаштування працівників та припинення виплати зарплатні «в конверті» досягнуто завдяки проведенню зустрічей, співбесід та інших заходів із керівниками підприємств та приватними підприємцями – роботодавцями щодо дотримання вимог Кодексу законів про працю України та Податкового кодексу України.

    Легалізація зайнятості населення та захист інтересів громадян у дотриманні роботодавцями норм трудового законодавства – один із пріоритетних напрямів роботи територіальних органів Міндоходів, – повідомляють фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області.

    Інформаційно-комунікаційний відділ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору