ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатську УВП №9 відвідали прокурори області

    20 квітня 2024 субота
    67 переглядів
    Закарпатську установу виконання покарань №9 відвідав старший прокурор

    Закарпатську установу виконання покарань №9 відвідав старший прокурор, прокуратури області з питань нагляду за додержанням законів при виконанні судових рішень у кримінальних провадженнях..

    а також при застосуванні інших заходів примусового характеру, пов’язаних з обмеженням особистої свободи громадян - Віталій Білець та прокурор – Володимир Луцанич, спільно з заступником начальника із соціально-виховної та психологічної роботи – Андрієм Глебовим та начальника медичної частини – Денисом Заячковським здійснили комісійний обхід. В’язні мали можливість поспілкуватися з прокурорами, які в них цікавилися чи не застосовуються до них заходи фізичного впливу та спецзасоби, чи є зауваження щодо умов тримання.
    Основною метою візиту була перевірка стану дотримання конституційних прав взятих під варту та засуджених, а також перевірка умов тримання та матеріально-побутовий стан камерних приміщень, у яких перебувають ув’язненні. Представники прокуратури також, оглянули медичну частину, харчоблок, карцери, навчальний клас, бібліотеку, банно-пральний комплекс, прогулянкові двори, кімнати для коротко та довготривалих побачень.
    За результатами перевірки зауважень до керівництва Закарпатської установи виконання покарань №9 висловлено не було.
    Прес-служба відділу ДПтС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору