ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

ПАСХА В МУЗЕЇ

    18 квітня 2024 четвер
    16 переглядів

    Як повідомила директор Закарпатського музею народної архітектури та побуту, заслужений працівник культури України Габріела Андял, у Закарпатському музеї народної архітектури та побуту відбудеться низка заходів з відзначення Великодніх свят.

    Зокрема, 3 квітня о 12 год. 30 хв. випускниця Львівської академії мистецтв, знаний педагог образотворчого мистецтва та писанки з Івано –Франківщини Ганна Кирпан проведе майстер - клас "Свято лемківської писанки" для учнів АНВКА №2 і студентів Закарпатського художнього інституту. Її витончену техніку перенесення закодованого письма на добро і щастя матимуть змогу оцінити й інші краяни.
    Водночас тут експонуватиметься виставка ужгородського народного майстра художньої вишивки Йосипа Плакоша "Духовні обереги". Багатьом поціновувачам ручної роботи автор запам’ятався попередньою виставкою "З Богом у серці", зокрема картиною із зображенням Ісуса Христа.
    4 квітня о 13.30 хв. відкриється виставка живопису молодої талановитої художниці з Львівщини Марії - Віти Гораль. Вона працює в техніках олійного живопису, іконопису,мозаїки,косматеско,графіки,пастелі.
    20 квітня о 9.00 год. в унікальній Шелестівській Святомихайлівській дерев'яній церкві, що на території музею, відбудеться урочисте Богослужіння та освячення Великодньої Паски.
    Соломія Залеська

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору