ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

За смертю на чужину.. подалися 160 закарпатців

    19 квітня 2024 п'ятниця
    42 переглядів

    Сумною є статистика, яку щороку робить відділ демографії головного управління статистики в Закарпатській області. Згідно з офіційними даними, торік за смертю на чужину, подалися 160 закарпатців. З загальної кількості померлих в області це не така вже й мала частка — 1,1 %. Кількість померлих за межами України склала 62 особи, або 38,8 відсотка.Доволі неприємним є ще такий показник: з 98 мешканців краю, які померли в інших регіонах України, більше половини, або 57,1 % становили особи, смерть яких зафіксована від природних причин смерті, тоді як за кордоном — понад дві третини загинули внаслідок різних нещасних випадків.

    Найбільше — 45 осіб, або 71,4 %, з числа всіх померлих за кордоном становили померлі в Росії, з них дві третини загинули внаслідок різних нещасних випадків.

    На другому місці за кількістю померлих за межами країни є Чехія, на її території померло 13 осіб, з них 9 — внаслідок різних нещасних випадків (ДТП, утоплення, самогубства та вбивства).

    У Молдові зафіксовано смерті чоловіків внаслідок пожежі та нещасного випадку пов’язаного з електричним струмом, в Абхазії – при валці лісу.

    Найбільш характерними причинами смерті, що сталися через нещасні випадки як в Україні, так і за кордоном, були дорожньо-транспортні пригоди, утоплення, вбивства та отруєння.

    Мали місце випадки смерті чотирьох чоловіків у Росії, Львівській, Харківській та Хмельницькій області внаслідок переохолодження організму, чотирьом особам у Росії, по 2 – у Львівській, Київській та місті Києві внаслідок переломах кісток черепа, хребта, кінцівок, причина смерті та обставини травми на момент реєстрації були не встановлені, повідомив Віталій Геча, головний економіст відділу демографічної статистики Головного управління статистики в Закарпатській області.

    UA-Reporter.com

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору