ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатец нашел в лесу добротное ружье и попал с ним в лапы милиционеров

    24 апреля 2024 среда
    50 переглядів
    В машине закарпатца нашли незарегистрированное ружье

    Среди бела дня в с.Лазещина Раховского района на Закарпатье для проверки документов милиционеры остановили автомобиль марки ВАЗ-21011.


    Управлял автомобилем, 27-летний житель Лазещины. Когда правоохранители проверили содержимое багажника «Лады», то нашли там охотничье ружье марки "ИЖ" 16-го калибра.

    Документов на оружие водитель не имел. По его словам, данное ружье около двух недель назад он нашел в лесу и хранил без соответствующих документов...

    Охотничье ружье направлено на экспертное исследование. На его владельца ожидает предусмотренная законом ответственность за незаконное хранение оружия.

    ОСО УМВД Украины в Закарпатской области

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не розумієтеся, то не суйтеся зі своїми коментарями. Закон один для всіх - зброя має бути зареєстрованою і не гуляти по країні. Вже "нагулялася" зброя на сході України. Задовбали придурки - урки, яких проплачують москалі. Держава має жорстко карати всіх за порушення закону! А працівники міліції - молодці. Ось тільки автори сайту "Репортер" продовжують бути хамами. Що за заголовок, який принижує працівників міліції "... попал с ним в лапи міліціонерів" ? Совість і елементарна журналістська етика - ці поняття вам відомі, панове "репортерщики" ? Ляпнете що попало, і як завжди - безпардонно

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Шановний, а чи ви знаєте поняття саркамз? Де ви вичитали, ош я за порушення законності?! Але чи ви справді вважаєте, ош несанкціонований обшук - то прояв свідоцтва демократії? Робітники міліції мають виконувати свою роботу у відповідності до законів, бо тоді вони будуть самі розбійниками. Чи хтось на Україні завів воєнне положення?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Дві речі у відношенні цієї справи: по-перше, і чого то я ніколи не ходжу по таких місцях, де би годен найти рушницю, танк ци хоча б водневу бомбу, а, по-друге, яким чином то має право міліція проводити обшук машини без відповідної санкції прокурора? Чи то тому, бо поліцейська країна без прав громадян?