ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Заступник голови Закарпатської ОДА Михайло Попович провів засідання кишенькової громадської "ради"

    20 апреля 2024 суббота
    41 переглядів

    ...Сам себе не похвалиш, ніхто не похвалить! Керуючись цим постулатом, і зібрав в Ужгороді підпільну громадську раду М.Попович, на якій хвалив себе та свого шефа Гаваші. А хвалити, якщо розібратися, немає за що — провали всюди: в туристично-рекреаційній сфері, транскордонних зв’язках, аграрному секторі. Занепадає закарпатське село, територія області потерпає від від природних та техногенних катастроф, критична ситуація із збереженням культурної та історичної спадщини.

    На цьому фоні не менш дивним виглядає і список учасників громадської "ради" (загалом 38 чоловік!), де всі — близькі до Балоги люди: президент Конгресу ромів Закарпаття „Праліпе” Йосип Адам, голова Ужгородського прес-клубу ринкових реформ Ірина Бреза, незалежний консультант ОБСЄ в Закарпатській області Віталій Жугай, голова обласної організації Партії регіонів Олександр Ледида, голова обласної організації Всеукраїнського політичного об’єднання „Жінки за майбутнє” Оксана Ткаченко та інші. А головою "ради", як ви вже здогадалися, є сам голова ОДА Олег Гаваші.

    Така ось демократія по-барвівськи...

    Клуб професійних журналістів Закарпаття.
    Головні люстратори кадрів на Закарпатті знову разом. Що очікувати від них краянам завтра?
    Новим губернатором Закарпаття стала "тінь" Балоги
    Чоп: Какой была таможня, такой пока осталась…

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Цією інформацією ви водночас "нагадили" в душі багатьом порядним людям.Бог усе бачить...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Електоральне поле області можна хіба ще поділити по "братньому".Що, власне, вони і роблять. "Реріони", "батьківщина", "соціалісти", "несуни", "народники"...Відсотків по 15-ть може й назбирають, якщо домовляться. Проте, усім їм, не варто забувати про славнозвісну "електоральну дулю в кишені" на яку закарпатські виборці доволі щедрі.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Аналітику. Усі вони в тій чи інші мірі "козачки" балогану. Мішку Попович (старший куди пошлють)відвертий "несун", хоча формально начебто за спідницю Юльки тримаеться. Гаваші, попри членство в партії "пасічників", вірою й правдою служить партії "несунів". А що йому залишилося робити? Повернуться регіонали - "мало не покажется"...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ты хотел сказать Балога все видит? Закарпатцы тоже видят как Балога с Ратушняком раздерибанили Батькивщину