ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Генпрокурор України взяв на особистий контроль розслідування факту згвалтування 13-річним учнем Берегівської школи-інтернату та зараження сифілісом двох малолітніх

    16 апреля 2024 вторник
    70 переглядів

    Хід розслідування кримінальної справи за фактом зґвалтування на Закарпатті 13-річним учнем Берегівської школи-інтернат двох малолітніх (ч.4 ст.152 КК України) та стосовно посадових осіб у зв’язку із неналежним виконанням ними обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей (ч.1 ст. 137 КК України) взяв на особистий контроль Генеральний прокурор України Олександр Медведько. Як уже повідомляв "UA-Reporter.com", на початку листопада ц.р. Берегівський міжрайонний прокурор Руслан Біловар порушив кримінальну справу за фактом зґвалтування двох малолітніх (ч. 4 ст. 152 КК України) та стосовно посадових осіб Берегівської школи-інтернат у зв’язку із неналежним виконанням ними обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей (ч. 1 ст. 137 ККУ).

    Під час чергового медогляду з’ясувалося, що троє вихованців школи-інтернату хворіють на сифіліс. Цим небезпечним венеричним захворюванням 13-річний хлопець вже майже рік тому заразив двох удвічі молодших дітей, зґвалтувавши їх неприроднім способом, повідомила прес-секретар прокурора Закарпатської області Вікторія Попович.

    Семирічна дівчинка пожалілася одній з працівниць школи інтернату на старшого учня, який її ґвалтував. Та всупереч своїм посадовим обов’язкам, у які входить доглядати за здоров’ям та безпекою дітей, вона не повідомила про скарги малюків ані директору, ані медикам школи-інтернату. Тож стан справ не змінився і протягом майже року старший школяр продовжував вступати у статеві зносини з дітьми, завдаючи шкоду їх здоров’ю та психіці.

    На даний час із школи-інтернат звільнено 7 посадових осіб, у тому числі заступника директора та лікарів, повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.
    13-річний вихованець Берегівської школи-інтернат зґвалтував і заразив сифілісом молодших школярів!
    Казка почалася …зі згвалтування!
    Жертвою брутального нападу стала юна жителька Харківщини, яка приїхала на Закарпаття в гості до родичів

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору