ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Укртрансінспекція наголошує на необхідності чіткого дотримання перевізниками ліцензійних умов

    29 березня 2024 п'ятниця
    62 переглядів
    Основне завдання ліцензування - сприяння становленню сучасного ринку послуг

    Державна інспекція України з безпеки на наземному транспорті прагне створити рівні умови роботи для всіх суб’єктів господарювання у галузі автомобільного транспорту. Одним з механізмів наведення порядку є якісне проведення перевірок за додержанням перевізниками ліцензійних умов.

    Перевірки будуть спрямовані на виявлення грубих порушень, що безпосередньо впливають на безпеку дорожнього руху та загрожують життю та здоров’ю людей, використання персоналу без працевлаштування. Крім того, обов’язково перевірятиметься повнота виконання робіт за умовами договорів із замовниками перевезень та виконання вимог щодо кількості транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

    За результатами перевірок вживатимуться передбачені законодавством заходи, в тому числі анулювання ліцензії, при наявності підстав.

    Укртрансінспекція наголошує на необхідності чіткого дотримання перевізниками ліцензійних умов та рекомендує керівникам залучати до роботи кваліфікований персонал.

    Основне завдання ліцензування - сприяння становленню сучасного ринку послуг та розвитку автомобільного транспорту.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору