ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді буде "Чесна люстрація"!

    19 квітня 2024 п'ятниця
    26 переглядів

    Мета акції – привернути увагу громадськості до бездіяльності самопроголошеного люстраційного комітету.
    ЗАКАРПАТТЯ. Поки Віктор Балога веде підкилимні переговори з переможцями президентських перегонів з метою прибрати до рук ключові посади в краї, громада вийшла на Майдан і чинить опір.

    У відповідь на намагання знести наметове містечко біля Закарпатської ОДА, громадські активісти закликали людей провести масову акцію протесту. Зокрема, Іван Данацко заявив: “Народ приєднуйтесь до нашої мирної акції, яка відбудеться 28 травня 2014 року біля 14 години, щоб МИ ВСІ показали чиновникам, що вміємо збиратись і контролювати владу. Ми дружньо повинні зламати корупційні сімейні банди, які працюють на сім’ю, а не на благо громади та краю. В наших владних кабінетах повинні працювати професіонали по фаху, люди, які є патріотами країни та краю в якому живуть, а не однопартійці та члени сім’ї одіозного клану Балог, та інших сімей. Збираймося вмісті щоб показати силу в підтримку змін, які ми хочемо побачити в нашій державі. Тільки об’єднавшись один до одного ми стаємо силою, яку бояться і поважають.
    Нехай нам допомагає бог в нашій не легкій боротьбі.
    Слава Україні!”
    Тому ряд громадських організацій Закарпаття поширили заяву: “28 травня, на площі Народній в місті Ужгород, громадські організації Закарпаття проводять народне віче – «Чесна люстрація»! Мета акції – привернути увагу громадськості до бездіяльності самопроголошеного люстраційного комітету. Сьогодні потрібне повне перезавантаження влади а не «вибіркова активність»! Запрошуються всі небайдужі громадяни краю на площу Народну в середу 28 травня о 14 годині! Твоя свідома позиція потрібна Україні!”
    Сlipnews

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору