ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Поїзд Інтерсіті+ "Київ-Львів" продовжили до Трускавця

    24 квітня 2024 середа
    49 переглядів
    Поїзд Інтерсіті+ з'єднав три туристичних міста України: Київ-Львів-Трускавець

    Українська залізнична швидкісна компанія, Львівська залізниця та міська рада курортного міста Трускавець пропонують скористатися новим маршрутом поїзда Інтерсіті + №741/742 сполученням Київ-Трускавець-Київ, який почав курсувати 1 червня 2014 року. На шляху до курортного міста Трускавець (відстань 705 км) поїзд робить зупинку у туристичному Львові.

    Поїзд відправляється зі ст. Дарниця о 06 год. 25 хв., а зі ст. Київ-Пасажирський о 6 год. 48 хв. і прибуває до Трускавця о 14 год. 00 хв. Він зупиняється на ст. Львів (11 год. 59 хв. - 12 год. 19 хв.) та Дрогобич (13 год. 34 хв. - 13 год. 44 хв.).

    Зворотно поїзд відправляється зі ст. Трускавець о 15 год. 40 хв. і прибуває до ст. Київ-Пасажирський о 22 год. 55 хв., а до ст. Дарниця – о 23 год. 19 хв. Зупиняється на ст. Дрогобич (15 год. 56 хв. - 16 год. 06 хв.) та Львів (17 год. 29 хв. - 17 год. 58 хв.).

    «З призначенням цього поїзда відпочинок в одному із найвідоміших курортних міст України стає ще комфортнішим для туристів», - зазначив директор Української залізничної швидкісної компанії Леонід Лобойко.

    Начальник Львівської залізниці Богдан Піх розповів, що залізничники працюють над зменшенням часу подорожі від Львова до Трускавця. Він зазначив, що залізничне сполучення важливе для життя і розвитку міста.

    У перший рейс УЗШК запросила журналістів, які стали свідками підписання меморандуму про співпрацю та взаємодію між містом Трускавець та Українською залізничною швидкісною компанією щодо популяризації туристичного залізничного маршруту та санаторно-курортної сфери Трускавця. У заході взяли участь міський голова Трускавця Руслан Козир, директор Української залізничної швидкісної компанії Леонід Лобойко, начальник Львівської залізниці Богдан Піх та керівник центру впровадження економічних реформ Олександр Кава. Представникам ЗМІ провели екскурсію містом.

    Олександр Кава зазначив, що, завдяки комфортним залізничним перевезенням та зменшенню часу подорожі, до Трускавця прибуватиме все більше туристів. Міський голова Трускавця Руслан Козир розповів, що тут у понад 70-ти санаторно-курортних закладах щорічно може оздоровитися майже 350 тисяч курортників. На курорті проводять дослідження і діагностику в 42 лабораторіях. Відпочивальникам пропонують більше трьохсот лікувально-профілактичних процедур і три форми оздоровлення: медичну реабілітацію після оперативного втручання, курортне лікування хронічних захворювань та профілактичне оздоровлення.

    Заселеність поїзда Інтерсіті+ сполученням Київ-Трускавець-Київ у перший день курсування склала понад 50%.
    «У перший день зі столиці до Львова придбали квитки 42, до Дрогобича 4 та до Трускавця - 36 пасажирів. Зворотно до Києва - близько 400 пасажирів із Трускавця та Львова», - повідомив директор Української швидкісної залізничної компанії Леонід Лобойко.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору