ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Зайнятість працівників області у квітні 2014 року

    20 квітня 2024 субота
    49 переглядів

    Середньооблікова кількість штатних працівників підприємств, установ і організацій у квітні 2014р. становила 180,1 тис. осіб. Порівняно з березнем 2014р. кількість працівників у цілому по області зменшилася на 0,7 %, або на 1,3 тис. осіб.

    Найвагоміше зменшення показника зафіксовано у сфері творчості, мистецтва та розваг (на 1,1%), у будівництві, а також професійній, науковій та технічній діяльності (на 1,2%), у сфері державного управління й оборони; обов’язкового соціального страхування (на 1,5%), при цьому на підприємствах тимчасового розміщування й організації харчування та сільського господарства, лісового господарства та рибного господарства, кількість штатних працівників порівняно з березнем 2014р. зросла на 4,2% та 5,5% відповідно.
    Зважаючи на обсяги виконаних робіт (послуг) і випуску продукції, рівень завантаження працівників у квітні 2014р. відповідно до встановленої тривалості робочого часу в цілому по економіці становив 96,0% штатної кількості, це на 0,8 в.п. менше, ніж у квітні минулого року. Серед видів економічної діяльності найнижчим він був у будівництві – 82,7%, у поштовій та кур’єрській діяльності – 82,8%, складському господарстві та допоміжній діяльності у сфері транспорту – 87,7%, а в тимчасовому розміщуванні й організації харчування даний показник склав 88,1%.

    Головач О.Л.
    начальник відділу статистики праці
    Головного управління статистики
    у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору