ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці перемагають на лижних трасах Чехії

    19 апреля 2024 пятница
    23 переглядів

    Закарпатець Микола Скрябін, єдиний чоловік-гірськолижник в Олімпійській команді України, на передолімпійських стартах серії FIS в Чехії посів третє місце. Він поступився чеху й чилійцю відповідно на чотири й дві десяті секунди.

    У змаганнях жінок українка Юлія Сипаренко показала 13-ий і 22-ий результати, а закарпатка Тамара Гісем була 20-ою, повідомляє "ЗІК".

    16 січня Микола Скрябін у супергіганті до фінішу не доїхав, однак вже 17 впорався із завданням і став бронзовим призером.

    До Олімпійської збірної України в Турині, як уже повідомляв "UA-Reporter.com", увійшло шестеро закарпатських спортсменів. Честь України в Італії відстоюватимуть закарпатські фристайлісти Аблаєв, Ішутко, Кравчук, гірськолижники Скрябін та Гісем, Білосюк змагатиметься в лижних гонках.

    На цьогорічній зимовій Олімпіаді Україна буде представлена у десяти з п’ятнадцяти видів спорту. Зокрема, у лижних гонках – 12, фігурному катанні – 11, біатлоні – 10, фристайлі – сім, гірськолижному спорті – три, по одному атлету – шорт-треку, ковзанах, лижному двоборстві та стрибках на лижах.
    Шестеро закарпатців виступатимуть на Зимовій Олімпіаді в Туріні

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Вітаємо нашого земляка який прославляє нашу країну ,нас.Потрібно гідно зустріти нашого земляка і більш широко пропагувати все те що звучить на олімпі світу.Низький уклін тобі мій земляче