ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Нардеп из Закарпатья инициирует введение в Украине двойного гражданства

    23 апреля 2024 вторник
    85 переглядів
    Народный депутат Украины Иван Бушко

    Народный депутат Украины Иван Бушко обратился к Временной специальной комиссии по подготовке законопроекта о внесении изменений в Конституцию Украины с просьбой посодействовать имплементации в законодательство Украины института двойного гражданства.


    Об этом сообщили в пресс-службе нардепа.

    Согласно этому обращению, двойное гражданство предлагается ввести исключительно со странами Европейского Союза, США и Канадой.

    Свое обращение политик объясняет тем, что к нему уже несколько лет с просьбой ввести возможность двойного гражданства обращаются многие избиратели Закарпатья. Ведь для региона, который граничит с четырьмя странами Евросоюза, как и для других приграничных областей Украины, этот вопрос очень актуален.

    Нардеп убежден, что введение двойного гражданства будет иметь немало практических преимуществ, особенно для тех людей, которые в основном работают за рубежом.

    В то же время нардеп осознает, что подобное законодательное нововведение может в определенной степени навредить национальной безопасности Украины.

    Поэтому Иван Бушко предложил запретить выбирать на должности высших категорий (I-III) государственной службы тех чиновников, которые имеют несколько гражданств, а также разрешить двойное гражданство в Украине исключительно со странами Европейского Союза, Соединенными Штатами Америки и Канадой.

    pressorg24

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Кстаті Янко Бушко правый. Не треба лем ограничовати Йивропов, Канадув ай Гамериков. А чом не мож из Москальстаном ай Сомалі? Може я бы з Сомалійськимы піратами хутів поцімборашитися? З йихнім пашпортом скорше бы ня за свого приняли ай у рейды брали, бабкы заробляти (кораблі грабити). [што морда моя не чорна? та я йі намажу боксом!] То што наша Нинька не дайе простому чулувікові ни нормально жыти, ни нормально заробити – исе істина! Голодного мож за 100-200 гривнюков на выборах купити, сытого – ниґда! И сисе не вуд фамилійі призідента зависить, исе йе в ґенах восточных словяну. Хто бы диржавов ни керовав – кить уже добрався до корыта - буде простых чилядникув давити. Згадайте совєтськый союз. Востучно-словянська влада? Востучна! Кортіло тя за бугор пуйти? Куповав вызов, абы світ увидіти. Айбо пашпорт выдавали на час мандру. Вирнувся – пашпорт такой треба было вернути. У началі дивяностых – иппен тото! Пак пашпорт зробили такым дорогым, ош простый челядник мав за нього дати 5-6 місячну зарплату. Пак уже пашпорты дозволили лишати собі, бо уже далше тормозити не мож было. Появилася возможность дустати пашпорт сусідных стран – знову «ни пущать»! Бо челядник може бабкы заробити и тоді подачков го ни купиш. Востучно-словянські гены гойкавуть: Націвональна безпека диржавы буде в опасности. Штось Гамерика про свою безпеку не гойкать, хоть Катюша Чумаченко узяла тризубкастый пашпорт, айбо Вукрайина свойі заборы из-за того ищи ни з боку Атлантикы ни з боку Тихого окияну до берегов Гамерики ни переставляє.
    Айбо у нас постоянко треба мати ворогов – на них перстом показовати ай гойкати, войовати з языками, пам’ятниками, москалями, поляками, мадярами, ромунами. Поки чилядникы позеравуть на вто, ідуть на войну на Востук, погибавуть – востучно-словянськый ґен робит свойо діло, так было од першого до тритього призідента! Послідна надія на Петю-чоколадника. Кить и вун не зламайе хребет овтому востучно-словянському ґенові, то уж булш нихто, і Ниньці на державнуму языкові може прийти «ГАПЛИК»!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Полностью поддерживаю.

    Аватар пользователя Ư

    Комментарий: 

    БУШКО СЕПАРАТИСТ !

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Не "двойное" гражданство, а два! гражданства и так возможны - ...

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Подвійне громадянство це не демократія , це підготовка до перенесення кордону вглиб України. Це як колись наші люди бездумно підписували поручительство в банк за "доброго" дядю ( "та шо , то лиш формальність, бо без того банк не дасть кредит"), а тепер банки за чужий кредит забирають у лохів квартиру. Це з тієї ж опери. Добрим треба бути, але не дурним!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Так, Люсіано, я з тобою абсолютно згодний. Нич іншого за тим і не бачу. Ситуація аналогічна, як у багатьох моїх цімборів, што мавут, наприклад, британський і американський паспорт. І то сталося!!!!! Британія була перенесла свої франтієри у Гамерику!!! Уууууууууу!!!! Што буде, што буде.... А кордон України на доброму місці - на сході. Лим оби ся там то не міняло.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    А гражданство Израиля и так имеют некоторые депутаты и госслужащие - например Коломойский. Ну и как их накажут ? А никак.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Але думка ця добра і так би і мало бути у країні з зароджуючоюся демократією.