ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Дипломовані закарпатські географи святкують

    24 квітня 2024 середа
    57 переглядів

    Географічний факультет Ужгородського національного університету зовсім юний – йому 10 рік пішов. Тут готують спеціалістів і магістрів за двома спеціальностями:

    «Географія», «Землевпорядкування та кадастр», а також бакалаврів за 3-ма напрямами: «Географія», «Геодезія, картографія та землеустрій», а також «Лісове та садо-паркове господарство». На факультеті навчальний процес забезпечують фахівці із вченими званнями та науковими ступенями, які викладають професійно-орієнтовані дисципліни.
    У структурі факультету діють три випускові кафедри: фізичної географії та раціонального природокористування, землевпорядкування та кадастру і лісівництва.
    Декан географічного факультету - доктор фізико-математичних наук, професор, Заслужений діяч науки і технічки України, Почесний член Українського географічного товариства Степан Поп.
    1 липня в урочистій атмосфері ще вчора студенти, а нині вже випускники географічного факультету УжНУ отримали бажаний і здобутий наполегливою працею, сумлінням дипломи бакалаврів, спеціалістів, магістрів.
    Квіти, усмішки, піднесений настрій – усе засвідчувало про незабутнє свято, на яке завітали представники обласної влади, батьки та друзі іменинників.
    З вітальним словом до випускників, що вишикували у парадних мантіях у фойє головного корпусу УжНУ, звернувся перший заступник голови ОДА Андрій Сербайло. Він побажав їм щасливої долі, успіхів у роботі за фахом, твердої віри в завтрашній день, миру над головою та нових звершень на благо України, яка сьогодні, на жаль, у нав’язаній війні!
    Теплим було привітання декана факультету. «Щиро вітаю вас з цією знаковою подією. Хороші фахівці завжди і всюди цінуються і я впевнений, що ви будете успішними. Ви обрали спеціальності, які прив’язані до пріоритетного розвитку як рідного краю, так і держави в цілому, яку ми хочемо бачити сильною, процвітаючою, заможною і незалежною. На цьому шляху бажаю вам Божого благословення та великої сиринчі, щоб завжди бути в тому місці і в той час, де будете потрібні найбільше», - наголосив Степан Степанович.
    Щасливі випускники, а загалом це 135 висококваліфікованих фахівців потрібних спеціальностей з рук декана отримали дипломи. Із них 85 - бакалаври, 25 – магістри і 25 - спеціалісти.
    Свідченням високої якості підготовки фахівців на факультеті є те, що 24 випускників отримали дипломи з відзнакою чи то червоні дипломи: 11 – магістрів, 2-спеціалісти, 11-бакалаврів.
    То ж з миром їм і в добру путь!
    Ігор Романенчук

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору