ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Правий сектор Закарпаття про нічну стрільбу в Ужгороді

    18 квітня 2024 четвер
    62 переглядів

    Правий Сектор Закарпаття надає офіційну інформацію стосовно нічних подій перед будинком управління служби безпеки в Закарпатській області, що сталися в четвер 7 серпня 2014 року.

    Ніхто із керівництва Правого Сектору не брав і не бере участь у подібних протиправних інцидентах. Наші бійці і командири на даний момент активно захищають цілісність і суверенитет нашої Держави на сході. Виняток становлять лише ті, хто має короткий відпочинок між ротаціями або проходять лікування після поранень. Згідно з нашою інформацією, один із таких бійців, який знаходився на реабілітації після отриманої в бойових діях важкої контузії, можливо був пасивним учасником інциденту.
    Заяви про те, що учасником подій був "один із керівників" Правого Сектору, не відповідають дійсності. Богдан Пилипів, якого намагаються представити, як керівника ПС таким не є, а вже довгий час немає жодного відношення до нашої організації. Більш ніж за два місяці до зазначених подій його було позбавлено посади та виключено із організації за порушення внутрішньоорганізаційної дисципліни. Як ми зараз переконалися, то було правильне рішення, яке підтвердило нашу здатність до самоочищення та внутрішньої люстрації, на відміну від державних, в першу чергу правоохоронних, органів.
    Всі наші члени та командири мають першочергові задачі із захисту нашої Батьківщини на сході, в той час, коли вищезгадані громадяни дозволяють собі із зброєю в руках, якої так не вистачає бійцям там, займатися подібними притиправними діями, чи навіть провокаціями, які ведуть до дестабілізації і без того напруженої ситуації в краї.
    Ми із зброєю в руках стоїмо на захисті України не для того, щоб в цей час поруч із нашими домівками лунали постріли. Тому іншого відношення до цих подій, аніж обурення і засудження, ми не маємо.
    Ми звертаємось до правоохоронних органів із вимогою встановити всі обставини та жорстко покарати винуватців цих подій. Також просимо уникнути оприлюдненню недостовірних і неперевірених даних та не допускати брудних інсинуацій навколо нашої організації.

    Слава Україні!

    Начальник штабу
    Першого Закарпатського батальйону ДУК
    Володимир Гласнер

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Нахуй тот сектор із закарпаття!вони нам не нужні, всі ся ведуть, а то хоть що

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Ми в ПС всі під...ри