ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Півторавідсотковий внесок закарпатців на встановлення миру

    25 квітня 2024 четвер
    26 переглядів

    Із 3 серпня до 1 січня 2015 року введено новий загальнодержавний збір – «військовий». Це передбачено Законом України від 31 липня 2014 року № 1621-VII "Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України".

    – Новий «військовий» податок буде утримуватися за ставкою 1,5 % з доходів фізичних осіб у формі зарплати і інших доходів, які входять до фонду оплати праці найманих працівників, а також з поточних або компенсаційних виплат, які нараховуються у зв'язку з трудовими відносинами або цивільно-правовими договорами, – інформує Ігор Кріль, начальник управління доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Закарпатській області. Крім того, за словами фахівця, збір також буде стягуватися з виграшів у державну та недержавну лотерею, виграшу гравця (учасника), отриманого від організатора азартної гри, що є джерелом доходів.

    Варто зазначити, що «військовий» збір утримуватиметься із доходів найманих працівників, і не буде стосуватися тих категорій населення, які не отримують доходів, що входять до фонду оплати праці, зокрема, пенсіонерів.

    Фахівці Головного управління Міндоходів у Закарпатській області прогнозують, що введений в Україні «військовий» податок дозволить акумулювати в нашому краї майже 40 млн. грн.

    Інформаційно-комунікаційний відділ
    Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости