ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Місцевий бюджет Свалявщини отримав 283,8 тис. грн. плати за торгові патенти

    19 квітня 2024 п'ятниця
    17 переглядів

    Саме така сума плати за використання торгових патентів надійшла за І півріччя поточного року до місцевого бюджету Свалявського району. Це на 17,7 тис. грн., або 7% більше за відповідний період 2013 року.

    Наразі в Свалявській ОДПІ обліковуються 46 суб’єктів господарювання – юридичних осіб та 130 фізичних осіб – підприємців, які є платниками збору за провадження торговельної діяльності. за шість місяців 2014 року суб`єктами підприємництва району, що здійснюють діяльність, яка підлягає патентуванню, придбано 17 торгових патентів, з них 8 патентів – юридичними особами та 9 – фізичними особами-підприємцями.

    Як наголосили у інспекції, у Свалявському районі переважає торговельна діяльність. Таким чином найбільші суми збору сплачені за провадження роздрібної торгівлі – 230,3 тис. грн., торговельної діяльності нафтопродуктами, скрапленим та стиснутим газом – 31,8 тис. грн., оптової торгівлі – 8,7 тис. грн. та за діяльність у сфері ресторанного господарства – 2,1 тис. грн.. А за здійснення діяльності у сфері розваг сплачено 7,2 тис. грн..

    Звертаємо увагу власників патентів на необхідність своєчасно вносити плату за торговий патент – щомісяця не пізніше 15 числа, який передує звітному місяцю, а за здійснення діяльності у сфері розваг – щоквартально не пізніше 15 числа місяця, який передує звітному кварталу.

    За матеріалами Свалявської ОДПІ

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору