ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В Ужгороді розпочалося “полювання” на депутатів міськради !

    19 квітня 2024 п'ятниця
    49 переглядів
    В Ужгороді згорів вщент ресторан «Алаверди» на Слов’янській набережній

    27 серпня о 00:07 до оперативно-рятувальної служби Закарпатської області надійшло повідомлення про пожежу в ресторані «Алаверди», що розташований на Слов’янській набережній в обласному центрі. Про це офіційно повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.


    На час прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце події вогнем вже був охоплений дах, розповсюдженню вогню сприяло й те, що споруда була побудована з дерева.

    Локалізовано пожежу о 01:50, а повністю ліквідовано 03:00. Травмованих та загиблих не було. На місце працювали 4 автоцистерни 14-ї та 15-ї Державних пожежно-рятувальних частин, та аварійно-рятувальне відділення Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

    Окрім цього, рятувальники запобігли вибуху газових балонів, що використовувались у даному закладі харчування для приготування їжі.

    Причина пожежі встановлюється правоохоронцями. Остаточні збитки встановлюються.

    НАГАДАЄМО: ресторан “Алаверди” (колишній “Йо-Ма-Йо”) у Боздоському парку вважається власністю депутата Ужгородської міськради та члена земельної комісії міськради Юліанни Бедь, секретаря міської ради за часів колишнього мера міста Сергія Ратушняка.

    Також сьогодні стало відомо, що вночі, у двір іншого депутата Ужгородської міськради та підприємця, за припущеннями ЗМІ – Віктора Бобіти, колишнього члена Партії Регіонів, кинули вибуховий пристрій, який пошкодив житло, надвірні споруди та автомобіль.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору