ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Закарпатці можуть купити марихуану через Інтернет

    19 квітня 2024 п'ятниця
    81 переглядів
    На сайті можна знайти понад сто сортів канабісу

    На сайт, який пропонує користувачам замовити насіння наркотичних рослин, випадково натрапив журналіст "Про Заходу". На порталі можна знайти понад сто сортів канабісу, кожен з яких має свою ціну: від 2 до 14 доларів (кількість насінин у кожного сорту різна)

    Власники цього "Інтернет-магазину" обіцяють доставку у будь-яку точку світу, а якщо ви українець і замовили більше, ніж на 100 гривень, то ще й бонус буде – безплатна доставка.
    Цікаво, що наркотичне насіння пропонують використовувати у якості ... сувеніру:
    "Усе насіння конопель замовлені в нашому інтернет - магазині
    можна використовувати у різних цілях, однак ці цілі не повинні суперечити законодавству країни, в якій знаходиться покупець, оскільки правовий статус насіння канабісу різний у різних країнах, і ми не можемо відстежувати всі зміни в законодавстві кожної конкретної держави. У більшості країн світу вирощування насіння конопель з метою отримання марихуани є кримінально караною дією. Проте насіння канабісу можна використовувати як сувенір і це не протизаконно" - пишуть на головній сторінці.

    У біжучому рядку сайту пишуть: "Вас чекає море позитиву. 100% приватність покупки. 100% якість насіння. Швидка доставка".

    Крім того, кожен користувач, який знаходиться на сайті, автоматично погоджується з правилами:
    "Знаходженням на нашому сайті ви підтверджуєте, що Вам вже виповнилося 18 років і Ви є повнолітнім. Усе насіння конопель Ви купуєте тільки для сувенірних і науково-дослідних цілей. Надана нашим сайтом і його співробітниками інформація про вирощування, вживання й ефектах рослин заснована на ботанічних дослідженнях, традиціях та історії використання різними народами і не повинна розцінюватися як пропаганда і рекомендація до вживання. Вся інформація про товари, розміщені в нашому магазині, несе тільки науково-енциклопедичний характер. Магазин не несе жодної відповідальності за неправомірне використання наших товарів. Нагадуємо, що культивування Коноплі (канабісу), є адміністративно та кримінально караним на території більшості країн світу. Все у Ваших руках".

    До речі, в описі кожного сорту є інформація про те, скільки грам сухої рослини можна отримати.

    "Про Захід"

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору