ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про вихід з друку статистичного щорічника "Ужгород 2013"

    25 квітня 2024 четвер
    27 переглядів

    Головне управління статистики інформує, що вийшов з друку статистичний щорічник “Ужгород 2013”. Пропоноване видання містить широкий спектр статистичних показників соцiально-економiчного розвитку міста у 2013р.

    Інформацію подано в динаміці за ряд попередніх років, що дає можливість відслідкувати тенденції та структурні зміни в секторах економіки та соціальній сфері міста. Інформація подана за такими розділами: фінанси, ціни і тарифи, єдиний державний реєстр підприємств та організацій України, матеріально-енергетичні ресурси, промисловість, інвестиції та будівельна діяльність, транспорт і зв’язок, зовнішньоекономічна діяльність, оптова та роздрібна торгівля, послуги, діяльність підприємств, населення, зайнятість населення, доходи населення, житлові умови населення, освіта, охорона здоров'я та соціальна допомога, культура, відпочинок та туризм, навколишнє середовище.
    Кожен розділ доповнено методологічними поясненнями та визначеннями економічних термінів. У окремий розділ виділено окремі показники соціально-економічного становища по обласних центрах Західного регіону.
    З метою придбання статистичного щорічника "Ужгород 2013" просимо звертатися у відділ координації статистичної діяльності, комплексних інформаційно-аналітичних робіт та комунікацій із ЗМІ й громадськістю Головного управління статистики у Закарпатській області.

    Оксана Яковенко, заступник начальника
    відділу координації статистичної
    діяльності, комплексних інформаційно-
    аналітичних робіт та комунікацій із ЗМІ
    й громадськістю Головного управління статистики у Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору