ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Трагедія МН17: Австралія і Малайзія хочуть знову надіслати слідчих на Донбас

    28 березня 2024 четвер
    15 переглядів

    Австралія та Малайзія хочуть знову надіслати слідчих на місце трагедії літака Boeing-777 на Донеччині. Про це домовилися австралійський прем'єр-міністр Тоні Абботт та його малайзійський колега Наджиб Разак, передає в суботу, 6 вересня, інформагенція dpa.

    "Прем'єр-міністр Абботт і я прагнемо посилити наші зусилля та тісніше співпрацювати з іншими міжнародними партнерами, серед яких Нідерланди та Україна, щоб забезпечити передачу решти жертв їхнім родинам", - повідомив глава уряду Малайзії.

    Днями з'явиться звіт про причини трагедії

    За даними dpa, перший звіт про причини катастрофи літака буде оприлюднено у вівторок, 9 вересня, в Гаазі. Раніше, на початку серпня, прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте ухвалив рішення призупинити пошук тіл загиблих рейсу МН17 на Донеччині, пояснивши це загостренням ситуації на Донбасі. Рада безпеки Нідерландів координує роботу міжнародних експертів, які намагаються з'ясувати причину катастрофи літака та опрацьовують дані бортових самописців.

    Boeing-777 "Малайзійських авіаліній", збитий 17 липня ракетою у Донецькій області, здійснював рейс Амстердам - Куала-Лумпур. На його борту перебували 298 осіб, серед них 38 австралійців та 43 малайзійці. Усі пасажири та члени екіпажу загинули. Україна та держави Заходу виходять із того, що літак збили ракетою проросійські сепаратисти. Бойовики неабияк ускладнювали роботу міжнародних експертів і пошук тіл загиблих на місці трагедії, періодично перешкоджаючи доступу фахівців та слідчих до уламків літака.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору