ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Хто піде на вибори з партією Порошенка?

    23 квітня 2024 вівторок
    31 переглядів
    По списку Порошенка йде Лещенко, Мустафа и Заліщук

    За списками партії Порошенка на вибори попрямують відомий український журналіст Мустафа Найєм і головний редактор «Української правди» Сергій Лещенко. Таку сміливу новину наважився опублікувати у своєму Твіттері колега Мустафи Павло Шеремет.

    «Відомий український журналіст Мустафа Найєм щойно оголосив, що йде на вибори до парламенту за списками партії Порошенка», - йдеться у повідомленні, пише новину Преса України.

    Після такого повідомлення на сторінці відомого блоггера Олександра Андрейка з’явилось нове повідомлення: «Лещенко тільки що підтвердив: по списку Порошенка йде він, Мустафа и Заліщук».

    Але виявилось, що такі гучні заяви – це лише припущення Шеремета, про що він поспішив повідомити своїх читачів: «Уточнення по @mefimus - не він оголосив, що йде за списками Порошенко, а такий висновок я зробив з його ефіру на радіо Вести».

    Нагадуємо, що один з найбільш молодих політиків з когорти націонал-демократів екс-міністр і екс-нардеп Юрій Павленко повністю змінив свою політичну орієнтацію...

    На дострокових парламентських виборах 2014 року Павленко вже вирішив йти в команді колишнього президента України Януковича - партії регіонів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору