ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

В'ячеслав Грозний незадоволений нічийним результатом у грі з маріупольцями

    25 квітня 2024 четвер
    75 переглядів
    "Нам потрібно заново будувати команду!"

    Головний тренер «Говерли» В'ячеслав Грозний прокоментував нічийний результат у матчі 6-го туру прем'єр-ліги проти «Іллічівця» (2: 2).

    «Результатом матчу, думаю, незадоволений не тільки я. Ми втратили приблизно 80% основного складу перед самим початком чемпіонату. Нам потрібно заново будувати команду.

    Нам кажуть, що у нас не грає молодь. Як це не грає? Торік у нас був Буяльський, зараз багато молодих гравців. Але нам потрібен час, щоб вони зігралися.

    Ми не могли розраховувати на велику групу гравців сьогодні. Втрата Акакпо для нас вважається дуже великий. Він приїхав зі збірної і не встиг підготуватися до гри. У наступній вже повинен зіграти.

    Про втрату Кузнєцова не хочеться й говорити. Він вибув на довгий час. Добре, що клуб не кинув футболіста, ми оплатили йому лікування. Це нормально, так повинно бути завжди - це повага до футболіста.

    Степанюк та Трухін тільки після травм повернулися. Льлюка ще травмований. У нас великі проблеми з обороною - пропускаємо багато м'ячів, а забивати не виходить », - сказав Грозний в ефірі телеканалу «Футбол 1».

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору