ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Почему власти не встречали бойцов, вернувшихся из зоны АТО, осталось загадкой

    19 апреля 2024 пятница
    58 переглядів
    Военных с зоны АТО встречали родные и близкие, - больше им нико не нужен!

    На своей прощальной пресс-конференции бывший председатель ОГА Валерий Лунченко так объяснил, почему он не смог быть на встрече с военнослужащими 128 ОГПБР, которые в субботу 13 сентября, прибыли с Востока...


    "На тот момент я находился в Киеве для подготовки к съезду "народного фронта".

    К тому же, экс-губернатор акцентировал то, что он находился в столице в свой ​​законный выходной день. Однако на вопрос: почему не было вообще никого из представителей администрации, ответил, что у него есть первый заместитель, на которого в таком случае возлагаются обязанности председателя ОГА.

    И почему он не присутствовал на встрече, это уже другой вопрос.

    Однако, пообещал Валерий Лунченко, он "даст нагоняй" заместителю, пока это еще позволяют его полномочия. Но в то же время экс-председатель ОГА напомнил, что у нас есть еще областной совет и целый депутатский корпус, которые тоже не пришли встречать бойцов.

    Тем не менее Валерий Лунченко согласился с замечанием одного из журналистов, что встречать ребят надо было лучше и торжественнее, и пообещал, что после победы, когда все солдаты вернутся домой, их будут принимать торжественным парадом.

    Руководство военного комиссариата принимало непосредственное участие во встрече.

    В частности присутствовал майор Игорь Тищук.

    Военный комиссар области Иван Васильцюн на тот момент находился в командировке. А место встречи военнослужащих был избрано командованием 128 бригады.

    К сожалению, получить объяснение, почему не присутствовал на встрече и.о. городского головы Ужгорода Виктор Щедей, несмотря на все попытки так и не удалось.

    Про Запад

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Простий чоловік, все правильно, але....кожного разуви міняєте владу, та кажете, що прийшли патріоти, а потім у вас знову відмазка про комунистів. Коли це скінчиться? Ви самі приводите цих людей, а потім вони вам знову не підходять. Хіба не час зрозуміти, що вони з вами доти поки ви не у владі, а як хтось з вас, ви або вони отримують державну владу, то вони одразу в ваших очах стають не тими ким вони були, а простіше, що вони просто використовують вас. А гинуть зараз на фронті проті люди, як з одної так і з другої сторони. Жодного чиновника нема у танку, всі у Київі. Ц люди які вас вели. Це Сеня казав, що з ганьбою жити не буде, краще куля в чоло. Я йому практично повірив, але вирішив почекати. І де він був в часи штурму? Де був непримиримий Тягнибок? Де були інші? Лідер має вести за собою, а не хизуватися потім перед камерами. Всіх бійців, як ти й написав, знищать, бо вони загроза їм. Ти кажеш про комуністів та про Путіна, повернися, та подивися на своїх. Я вже писав про кращий випадок - східні та західні люди вбивають одні одного, а влада залишається. Вони тільки можуть нас налаштовувати на таких саміх як ми, придумуючи "величезні" відмінності та нездоланні питання між нами. Насправді, відмінності між нами, та тими хто вчора співав про одне, а сьогодня при вліді знову натравлює нас один на одного.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    AXEL, кой почитаєш мої коменти, то ні у одному ні одним словом я ніколи не захищав ані цю владу. Це ж теж щирі команчі. Комуністи-капіталісти. Ци може бути ще страшніша дворняга?!?!?! Тепер люди з рушницями би цю дилемму могли вирішити. Іншого не дано. Або пак гниття заживо.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Усі ті отмазки відповідно характеризують цих чиновників, як людей. Це треба за ними запам"ятати. А хлопцям, що повернулися з війни, моя пошана, і про них слід не забувати в майбутньому.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Ви, поросте, не вшиткоє договорили. Я скажу. Їх би хотіли ігнорувати і забути. Але то не піде. Боюсь, що їх почнуть нищити фізично і душевно, бо вони - загроза староновій владі комуністів-запроданців, які за своє майно проливавут кров людську. У цей час ці люди з пушками є єдиним гарантом свободи у Вукрайні. Но вони ще не зрозуміли, ош у цю секунду навіть не пуцькін їх головний ворог (хоч він і стоїть за тим), але "свої, рідні" бандюки на всіх урівнях: у генеральських формах, у адміністрації, у прокуратурі, СБУ і т.д. Доти, доки не полетят голови цих песиголовців (а то у буквальному смислі слова), то Україна не має ніяких шансів стати не те що європейською, але і самостійною державою. При тому ті люди зі зброєю - єдина реальна виконавча сила у країні. Тому бандюки їх будуть підставляти, зраджувати, підставляти, нищити. Як колись мені казала дівчина-інструктор по кінному спорту:"Якби коні знали свою силу, то нигда би нам, людям, не дозволили ся на собі возити." Коли то фаттьовам на фронті дойде?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Може маєме спільних знайомих, бо мені такоє тиж говорила дівчина, що має і любить конів. З іншим згоден, хлопці і без зброї вже є силою, що об"єднана війною, і дуже важливо, щоб виковані в боях відчуття справедливості і взаємодопомоги вони берегли і ними керувалися, при потребі. Ну і щоб до воєнної хунти не дійшло: нехай країною керують політики, але вони мають знати, що вони контрольовані народом, який прийняв їх на роботу. От прийняла б наша Рада закон, що регламентує відкликання виборцями депутата, то почали б вони сумлінно працювати, а не жирувати за своєю недоторканністю, або щоб в Кабміні була квота міністрів від актуальної опозиції - одразу стало б цікавіше. А тих, хто докерував країну до нинішнього стану - на мінімальну пенсію без права приймати участь у політиці, от як Гавел зробив у свій час.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    І я би не хотів, оби дійшло до хунти. Але боюсь за людей-патріотів, бо, факт, їх будуть нищити, бо бояться від них. А ті хлопці не розуміють ще своєї сили. Може з них би мали вийти ті політики? Щодо Гавла: так і ні. Він теж перепав на другу сторону коня - старим комуністам-мамонтам він дав мінімальну пенсію, але вже його кліка живе так, як ніколи чеські комуняки собі не дозволяли. Це, на превеликий жаль, теж факт.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    не зустріли ,тай не треба,думаете самим солдатам потрібні їх дволичні пики?Вся країна дивится телевізор, як ломають забори під ВР, як до президента повертаються задом, і нічого не міняеться, типирь уряд вирішив учасникам АТО виділити землю під застройку(яка положена кожному громадянину України)айбо не зазвідалися чи мають они гроші, би побудувати собі хижу,чи залізут у кредити, і будут ломати двері у ВР, і кидати депутатів у мусорні ящики.

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    все эти лунтики быстро превращаются в бывших Когда сволочь,подлец и взяточник-лукеча очутится люстрированным в сизо?

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Vsem ponjatno, Oni nikomu ne nuzhny!

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    Більш того: їх уже тепер бояться.