ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Про стан пасажирських перевезень у Тячівському районі

    19 квітня 2024 п'ятниця
    54 переглядів
    Мешканці району користуватимуться послугами легальних перевізників

    Дане питання детально обговорили учасники наради, яка відбулась за участі першого заступника голови райдержадміністрації Василя Дем’янчука, заступника голови державної адміністрації Василя Каганця, начальника управління економічного розвитку і торгівлі Богдана Макусія.


    А також заступника голови ВАТ «Закарпатавтотранс» Ваграма Мактурмяна, голови обкому профспілки автоперевізників Олександра Вороніна, начальника з обслуговування ВДАІ Тячівського РВ УМВСУ Івана Довгуника та інших.

    В рамках наради порушено питання щодо стану пасажирських перевезень на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району, пільгових перевезень окремих категорій мешканців Тячівщини.

    А також особливу увагу звернуто на проблему надання послуг населенню нелегальними перевізникам, які не одержали відповідні ліцензії та ліцензійні картки на транспортні засоби або ж працюють поза межами правового поля.

    На переконання учасників наради, задля вирішення даного питання необхідно заповнити маршрутну мережу легальними перевізниками, ціна на проїзд у яких значно менша за ціну нелегальних.

    Суттєвим було також зауваження щодо важливості налагодження співпраці між органами місцевого самоврядування та ВАТ «Закарпатавтотранс».

    Це дозволить відновити роботу автобусних зупинок, які наявні майже в кожному населеному пункті району, а також встановити там стенди з розкладом руху автобусів.

    Крім того, для зручності населення, у Дубовому вже ведуться роботи з будівництва автостанції. Таким чином, відчувши значні переваги, мешканці району користуватиметься послугами легальних автоперевізників.

    У підсумку наради учасниками зустрічі намічено конкретний план заходів щодо вирішення проблемних питань в даному напрямку, до реалізації яких будуть задіяні правоохоронні органи. Василь Каганець наголосив на важливості об’єднання зусиль всіх сторін щодо наведення порядку з нелегальним перевезенням на території Тячівського району. А відтак забепечити надання рівних можливостей усім бажаючим займатися даним видом підприємницької діяльності у правовому полі.

    Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору