ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

У магазинах "АЛЛО" м.Ужгород тепер можна купити в безкоштовну розстрочку будь-який смартфон або планшет

    28 березня 2024 четвер
    103 переглядів
    Ужгородців з карточкою "Приватбанку" запрошують в "АЛЛО".

    Національна мережа мобільної електроніки «АЛЛО» та ПриватБанк повідомили про початок акції, за допомогою якої клієнти банку зможуть купувати в розстрочку смартфони та планшети в усіх магазинах «АЛЛО».



    За даними банку, з початку 2014 року кількість торговельних мереж і магазинів, у яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, виросла на третину та перевищила 30 000 торговельних точок. Щомісяця українці купують за допомогою  «Оплaти чaстинами» товарів на суму понад 175 мільйонів гривень.



    За допомогою «Оплати частинами» суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформлюється автоматично просто біля каси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьому стає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовне.



    На сьогодні до «Оплати частинами» підключено найбільші українські мережі з продажу техніки, одягу, взуття та інших товарів, такі, як Comfy, «Фокстрот», «Ельдорадо», «АЛЛО», «Цитрус», MOYO, «Секунда» тощо. Щоб дізнатися про доступну клієнту суму покупок у розстрочку, достатньо надіслати SMS на номер 10060 із текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору