ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Благодійна акція відбулася у Мукачівському військовому шпиталі (ФОТОРЕПОРТАЖ)

    20 квітня 2024 субота
    64 переглядів
    Берегівчани підбадьорювали поранених бійців з АТО концертом та солодощами.

    У Мукачівському шпиталі відбулася благодійна акція, яку ініціювали управління культури Берегівської міської ради (Ольга Матей), міський Будинок культури (Інна Буяновська) та матір одного із поранених бійців (Ярослава Федур).

    До акції приєдналися і управління освіти Брегівської міськради та міська дитяча бібліотека, які зібрали від дітей нашого міста виготовлені із великою любов’ю та щирими побажаннями якнайшвидшого одужання малюнки та листи для воїнів. А учениця Тетяна Туряниця власноруч виготовила близько 50 патріотичних стрічок-браслетів. Не лишилися осторонь і деякі підприємці нашого міста: Юрій Дем’янчук, Ганна Гавриш, Валерій Повод, Наталія Волкорєзова та її колектив, Тетяна Яблінська. Завдяки їм вдалося у шпиталі організувати солодкий стіл для поранених бійців.

    Програма розпочалася із хвилини мовчання за загиблими в зоні АТО. А далі наших поранених бійців розважали цікавими жартами актори Берегівського українського Народного театру імені Я. Бандурович — Надія Матей, Юрій Мельник, Іван Чегіль та Олександр Брускі, учасник колективу «Фантазія» ББДЮТ. Гарними різноманітними сюжетними танцями запалювали настрій військовим і учасники із зразкового танцювального колективу шоу-гуртів «Атас» та « Стріт-Денс». Соло на саксофоні зіграв для воїнів Йожеф Ільїш, а Іван Чегіль скрасив програму відомими закарпатськими та українськими піснями.

    Поранені бійці були вкрай вдячні берегівчанам за яскраву концертну програму, за патріотичні браслети, які вони носитимуть, щодня як обереги. А   листи і малюнки від берегівських дітей обіцяли зберегти у своїх палатах. Майор Андрій Сенельник запросив берегівчан і надалі таким чином підтримувати бійців, адже саме такі акції створюють у них атмосферу спокою, миру, затишку та бажання  жити і захищати власну країну.
     

    1ffa

    1ffa1

    1ffa2

    1ffa3

    1ffa4

    1ffa5

    1ffa6

    1ffa7

    1ffa8

    1ffa9

    1ffa10

    1ffa11

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору