ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Один із перших сюрпризів виборчої кампанії на Закарпатті — Григорій Суркіс

    20 квітня 2024 субота
    52 переглядів
    На Закарпатті під проект Кремля балотуватиметься Григорій Суркіс.

    Виборча кампанія на Закарпатті до Верховної ради-2014 почала приносити перші сюрпризи. Так буквально вчора з київського оточення Віктора Медведчука стало відомо, що до нас на округ №70 їде балотуватися Григорій Суркіс.

    Наспавді, зі слів джерела з Києва, оточення Медведчука-Суркіса, подібних кандидатів розкладає через «мажоритарку» по всій Україні, а особливо на Донбасі. Мета — запустити у Верховну раду під майбутній проект Кремля з купівлі «тушок» чим більше «своїх» народних депутатів. Таке собі розкладання яєць з майбутніми яструбами у різні кошики під різними соусами.
    Варто зауважити, що поява Григорія у 70-му окрузі з центром у Сваляві (Свалявський, Воловецький, Міжгірський, Перечинський та Великоберезнянський райони), означає фактичний програш Михайла Ланя. Адже Суркіс — та людина, котрій Ланьо завдячує своїй посаді голови Федерації футболу Закарпаття. Нагадаємо, що Григорій Суркіс із 2000 по 2012 роки очолював Федерацію Футболу України, після чого у травні 2013 року став єдиним українцем із такою високою міжнародною футбольною посадою, як віце-президент УЄФА.
    Як повідомляють достовірні джерела з оточення Медведчука, сам колишній голова секретаріату президента Кучми теж виношує план повернення у велику політику через Закарпаття. Мова йде не просто про повернення, а повернення за гроші Кремля на посаду голови ВР. У зв’язку з цим Медведчукауже найближчим часом зможуть побачити як кандидата від Іршавщини, де він свого часу разом із тим же Суркісом створили плацдарм для потрапляння у Верховну раду у 1998 році. Попри все, у цьому районі, який нині входить до 71 виборчого округу із центром у Хусті, Медведчук зробив чимало: проведено газ, відремонтовано школи, побудовано церкви, надано купу матеріальної допомоги, тут навіть є його кум — нинішній голова Іршави та багаторічний голова місцевої райради Степан Бобик.
    Зважаючи на капітал Медведчука та фінансову підтримку його з боку кума Владіміра Путіна, котрий шантажує Україну війною, отримати депутатське крісло «секретарю» Кучми — цілком до снаги. А далі — справа техніки. У Кремлі на той випадок, коли Медведчук та ще з десяток-другий таких, яких розклали у різні «корзини» проходять до ВР по одномандатному виборчому округу, вже закладено по 10 мільйонів доларів на закупівлю «тушок», котрі мають обрати собі потрібного спікера. Навіть якщо ці мільйони множити на 225 депутатів це — не гроші для Росії, котра матиме, фактично на території України свою фінансову й економічну колонію… Інша справа, чи дозволить провести такий сценарій український виборець та залишки української влади…
    За матеріалами Інформаційного Закарпаття

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору