ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Машинобудування в Закарпатській області

    24 квітня 2024 середа
    22 переглядів

    Машинобудівна промисловість є однією із провідних галузей у промисловості Закарпаття. Протягом останніх років машинобудування області забезпечує майже половину обсягу реалізації промислової продукції області.

    Великими, середніми та вагомими за обсягами малими підприємства обласного центру протягом січня–липня 2014р. укладено договорів на виробництво та реалізацію промислової продукції (товарів, послуг) на суму 2334,2 млн.грн., що становить 62,1% в загальнообласному обсязі. Із загального обсягу замовлень 55,4% становлять замовлення іноземних партнерів.
    Обсяг промислової продукції у січні–серпні п.р. до аналогічного періоду 2013 року зріс на 5,2%. Зростання випуску продукції відбулося на підприємствах з виробництва комп’ютерів, електронної та оптичної продукції (на 19,3%), виробництва електричного устатковання (на 2,5%).
    Протягом семи місяців 2014р. машинобудівними підприємствами області реалізовано продукції (товарів, послуг) на суму 2442,7 млн.грн., з них 57,2% припало на підприємства з виробництва автотранспортних засобів, причепів і напівпричепів. Із загального обсягу 72,2% реалізовано за межі України.

    Начальника відділу статистики
    промисловості ГУС
    Добрянська Зоряна

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору