ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Закарпатті уже діють три зони обслуговування для VIP-клієнтів від ПриватБанку

    19 квітня 2024 п'ятниця
    25 переглядів
    Прес-служба ПриватБанку в Ужгороді повідомляє...

    VIP-поінти - зона обслуговування особливих клієнтів у складі банку. Ці зони зорієнтовані як на фізичних осіб, так і юридичних. Тут клієнтів обслуговують в умовах конфіденційності, у спеціальних кімнатах для переговорів.

    ПриватБанк постійно покращує якість сервісу обслуговування, при цьому стає ближчим і територіально. Щоб проконсультуватися з персональним менеджером чи здійснити необхідні операції уже не потрібно долати великі відстані, витрачати багато часу та зусиль на дорогу.

    Такі центри спеціального обслуговування в Закарпатті діють в Ужгороді (вул.Швабська), Мукачеві (вул. Ярослава Мудрого) та Хусті (вул. Карпатської Січі). Більш детальну інформацію можна знайти на сайті http://vip.privatbank.ua.

    “VIP-центри, які обслуговують фізичних та юридичних осіб, стають ближчими для наших клієнтів, - розповідає керівник центру VIP-обслуговування Західного ГРУ ПриватБанка Вікторія Переста. - Ми робимо все можливе, щоб наші клієнти росли разом з нашим банком і розвивали свій бізнес. Розширення точок VIP-обслуговування допоможуть швидко та якісно надати послуги клієнтам, не дивлячися на загруженість відділень”.

    Ольга Капітан, прес-служба ПриватБанку в Ужгороді

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору