ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

На Ужгородщині підвели підсумки реалізації проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

    24 квітня 2024 середа
    39 переглядів
    Ужгородщина. «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду»

    25 вересня на Ужгородщині відбулося засідання форуму «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», на якому підведено підсумки втілення в життя даного Проекту.

    У засіданні взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Роман, голова Ужгородської районної ради Михайло Фединець, начальник Ужгородської об’єднаної державної податкової інспекції Тарас Триндяк, заступник начальника управління економічного розвитку, житлово-комунального господарства та цивільного захисту райдержадміністрації Лілія Москалюк, координатор Закарпатського обласного підрозділу впровадження проекту Любов Павлович, сільські голови та інші.

    "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" – це всеукраїнський проект, який реалізовується на території України за кошти Європейського Союзу та Програми розвитку ООН з метою створити сприятливе середовище для сталого

    соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом самоорганізації та соціальної активізації громад, розробки та впровадження невеликих за обсягом громадський ініціатив. На території Ужгородщини реалізовувати Проект розпочали ще у 2011 році. ІІ фаза реалізації розпочалася у 2013. Як зазначалося на засіданні, в Ужгородському районі підтримано три проекти, що стосуються інноваційних енергоефективних технологій – Невицької, Яроцької та Часлівецької сільських рад. В останніх двох завершили мікропроекти з реконструкції систем опалення закладів соціальної сфери та встановлення там сучасних енергоощадних котлів.На завершальному етапі знаходиться реконструкція системи опалення загальноосвітнього навчального закладу села Невицьке. Дані мікропроекти впроваджувалися на умовах співфінансування  Проекту МРГ-ІІ, частки бюджетних коштів та коштів громад.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости