ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Міграційна служба Закарпаття відпрацьовувала “мігрантів”

    19 квітня 2024 п'ятниця
    59 переглядів
    Міграційники Закарпаття затримали 29 нелегальних мігрантів.

    У період з 15 вересня по 26 вересня на виконання наказу ДМС України міграційники Закарпаття проводили відпрацювання під умовною назвою “Мігрант”. Зокрема, здійснювався комплекс цільових профілактичних заходів, спрямованих на запобігання та протидію нелегальній міграції та іншим порушенням законодавства України в міграційній сфері і притягнення порушників до відповідальності .

    У результаті проведеної роботи працівниками ГУ ДМС в області у взаємодії із співробітниками міліції та прикордонниками виявлено 29 нелегальних мігрантів, з них 12 – громадяни Афганістану. Із загальної кількості нелегалів 17 осіб було затримано у складі трьох організованих груп.
    За допущені порушення правил перебування в Україні у рамках операції “Мігрант” до адміністративної відповідальності 56 іноземних громадян. Також до адміністративної відповідальності притягнуто 27 фізичних осіб, у тому числі громадянку Молдови, які запросили іноземців та надали їм житло.
    Крім того, працівниками міграційної служби прийнято 3 рішення про примусове повернення іноземців до країн походження (2 громадян Азербайджану та 1 – Російської Федерації), одній особі заборонено в’їзд до України.

    Ольга Поштак,
    головний спеціаліст по зв’язках з громадськістю та ЗМІ ГУ ДМС України в Закарпатській області

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору