ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

"Закарпатгаз" радить своєчасно оплачувати послуги газопостачання

    18 квітня 2024 четвер
    42 переглядів
    ПАТ "Закарпатгаз": Блакитне паливо - це теж товар!

    З початку 2014 року ПАТ «Закарпатгаз» здійснив близько 1200 відключень від газопостачання споживачів, які порушили строки оплати послуг з газопостачання та користувались газом безоплатно. Така бездіяльність окремих споживачів природного газу може поставити під загрозу безперервне та безперебійне газопостачання в опалювальний сезон 2014-2015 рр.

    Підприємство, в скрутний для країни час, змушене вдаватись до таких крайніх заходів, як примусове припинення газопостачання споживачам-боржникам, шляхом механічного від’єднання відводу газопроводу від діючої системи газопостачання, для забезпечення природним газом тих, хто сумлінно ставиться до виконання взятих на себе Договірних відносин по оплаті наданих послуг. Вищенаведені заходи є кінцевою стадією в процесі досудового врегулювання спору – оплата боргу, оскільки після таких, наступають дії по примусовому стягненню суми боргу через органи судової та виконавчої влади.

    Як не дивно, але велика кількість боргів припадає саме на заможний прошарок населення, який в змозі належно оплачувати послуги з газопостачання. Робота по припиненню газопостачання споживачів категорії населення проводиться працівниками ПАТ «Закарпатгаз» щоденно, окрім днів що передують святковим та вихідним дням.

    Протягом вересня місяця 2014 року мобільні бригади по відключенню боржників ПАТ «Закарпатгаз» по області провели понад 250 припинень газопостачання, з них 18 боржників – механічним шляхом. Варто зазначити, що механічним шляхом припиняється газопостачання тим споживачам-боржникам, які боргують значні суми та не допускають представників ПАТ «Закарпатгаз» до своїх запірних пристроїв для проведення припинення газопостачання шляхом пломбування чи встановлення інвентарних заглушок або самовільно відновлюють споживання газу, шляхом зриву пломб із запірних пристроїв.

    ПАТ «Закарпатгаз» звертається до споживачів блакитного палива - газ це теж товар і за нього треба платити, як і за інші матеріальні цінності. Споживачам не слід зволікати із оплатою за надані послуги з газопостачання, а при отриманні ними повідомлення про наявну заборгованість, негайно здійснити всі можливі дії по її погашенню та звернутись в ПАТ «Закарпатгаз» з повідомленням про оплату, оскільки відновлення газопостачання можливе тільки за повного погашення боргу та відшкодування витрат пов’язаних з таким відновленням.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору
    Похожие новости