ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Жителі гуртожитку на вулиці Богомольця в Ужгороді не можуть зареєструвати квартири

    24 квітня 2024 середа
    40 переглядів

    Жителі гуртожитку на вулиці Богомольця, 18 зібрали будинкові збори. Вирішували найболючіше для них питання – приватизацію їхнього житла. Уже не один рік вони судяться із підприємсвом, яке забороняє їм стати власниками своїх же квартири.

    Останній рік в Ужгороді розпочалася активна робота щодо передачі гуртожитків в управління громади. Люди отримали право приватизувати житло, як, наприклад, мешканці будинку на вулиці Джамбула. Та, на жаль, проблемним об’єктом залишається гуртожиток на вул. Богомольця, 18.

    На черзі мали бути і мешканці гуртожитку на Богомольця 18, але хоч на сесії депутати проголосували за передачу гуртожитку і здавалося б все просто, та рішення потрапило до суду. На жаль, через судові процеси мешканці ніяк не можуь зареєструвати свої квартири. Вже не один рік поспіль борються за власне житло, та все марно, суди за судами - процес приватизації затягнувся на роки. Хоча і міська рада сприяє, приймає рішення на користь громади, наразі мешканці залишаються на пташиних правах. Які подальші дії? Люди знову обговорювали це питання на зборах будинкового комітету. Мешканці кажуть, готові боротися до кінця, відстоять свої квартири. Свідоцтво про право власності - найбільша мрія кожного з них. Звичайно, сподіваються на допомогу міської ради і депутатів.

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Коментарі

    Картинка користувача Гость.

    Коментар: 

    Проблеми з приватизацією житла існують у гуртожитку по вул. Богомольця,20 (хлібокомбінату)!!!

    Ми, мешканці житлового будинку по вул. Богомольця,18 (швейної фабрики) щиро дякуємо в.о. мера Ужгорода п. В. Щадею і всім працівникам Ужгородської міської ради за оперативне вирішення всіх питань по приватизації житла у нашому будинку.

    З глибокою повагою від імені всіх мешканців,
    голова БК Швачка .......................... В. Зубко