ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Василь Губаль запросив закарпатців разом протидіяти підкупам і шахрайству на виборах, а кандидатів – агітувати чесно

    20 квітня 2024 субота
    59 переглядів
    УЖГОРОД - ОКНО В ЕВРОПУ - UA-REPORTER.COM

    "Прошу всіх закарпатців разом зробити все, аби вибори в регіоні пройшли без прикрих явищ, без зловживань, які мають на меті вплинути на результати волевиявлення". З таким закликом у середу, 8 жовтня, голова Закарпатської ОДА Василь Губаль звернувся на прес-конференції.

    Він закликав громаду – активістів, представників політичних сил, учасників виборчого процесу, членів комісій, спостерігачів, журналістів і власне виборців - попереджувати, протидіяти і реагувати на факти порушень виборчого законодавства.
    Голова ОДА сказав представникам ЗМІ на прес-конференції: "Звертаюся через вас до усіх активних громадян - не заплющувати очі на можливість порушень, не бути байдужим і протидіяти підкупам та іншим негідним і незаконним діям, виявляти такі факти, повідомляти про це для реагування".
    Василь Губаль наголосив, що спілкується на цю тему й з різноманітними службами, у тому числі з правоохоронними органами, і вимагає звернути посилену увагу на сигнали про порушення, і загалом дбати про належний хід виборчого процесу.
    "Надзвичайно важливо провести вибори чесно, щоби кожен закарпатець мав можливість здійснити свою волю, віддати свій голос так, щоби йому не було соромно за край і краян" – сказав голова Закарпатської ОДА Василь Губаль.
    Також він запросив кандидатів переконувати виборців не через махінації і підкуп, а за допомоги законної агітації, справ й особистих зустрічей.
    Прес-служба Закарпатської ОДА

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору