ЧитаютКомментируютВся лента
Это читают
Это комментируют

Новости и события в Закарпатье ! Ужгород окно в Европу !

Крупный пожар в общежитии разбудил всех цыган Берегово, выжили только 23 рома

    20 апреля 2024 суббота
    81 переглядів
    В городе Берегово сгорело общежитие

    Сегодня, 10 октября, около 7 утра в городе Берегово произошел крупный пожар по улице Гагарина. На место происшествия сразу же выехали пожарные и вспомогательная бригада...


    В результате пожара 20 человек были эвакуированы, еще 3 спасены пожарными. Причины возгорания еще не установлены.

    К счастью, жертв пока нет, - сообщает интернет издание "beregszasz".

    Кстати, общежитие на улице Гагарина - достаточно проблемное и аварийное. Живут там преимущественно люди, которым больше некуда деться. Среди них и деклассированные элементы.

    Вот так отзывается о здешних условия одна из жительниц, многодетная мать:

    "Я проживаю в аварийном общежитии, где нет ни воды, ни туалетов, ни отопления, постоянно выключают свет, в комнатах большая сырость. 50% людей с туберкулезом, и имеют различные инфекции , проживающих в общежитии и немало алкоголиков. А деваться с детьми некуда - в городском совете говорят, что других квартир на их балансе отсутствует... "

    "В общежитии живет 46 семей вместе с детьми, - говорит Иосиф Давид, председатель общественного объединения «Будущее сирот ромов Береговщины». - Нужен ремонт крыши, вода здесь течет с 4-этажа на 3-й и 2-й. Денег на ремонты нет ни у кого из жителей, а власть тоже не думает о проблемах в нашем общежитии".

    Нас уже 25000 в Facebook! Присоединяйтесь!
    Интернет-издание
    UA-Reporter.com
    Письмо редактору

    Комментарии

    Аватар пользователя Гость

    Комментарий: 

    ПРО ПОЖЕЖУ В ГУРТОЖИТКУ Я ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ МАЙБУТНЄ СИРІТ РОМІВ БЕРЕГІВЩИНИ
    Все що писалося Міською Радою про Гуртожиток який на баланці міської ради пострадав пожежою по вулиці Гагаріна.4 м. Берегова насправді лож пожежа була дійсно спеціальна бо після великої пожежі іще раз запалювали 2-рази і нащастя жителі Гуртожитку бачили маленьку пожежу спеціально комусь це з багатих це вигодно щоб запалити гуртожиток і розсилити або викинути на вулицю жителів, а чиновники міської ради сказали робіть самі ремонт порядок ми вам дали жильйо то самі і робіть всіх жителів кого посилала міська рада всі ті кімнати були без дверей і окон буквально все пусте а Міська рада вам на інтернет написала що вона допомагає ідопомога є від голанців і деяких відсилили це все брихня невірете то ідіть і все вам скажуть самі жителі. живуть інваліди, пенціонери, сироти, матері одиначки безпритульні , малозабезпечені з них є і наркомани алкоголіки но 80% сімї які живуть нормально і слідкують за своїми дітьми і за собою і кімнатами а тошо на писали з Берегівської міської ради далеко брихня що 3- рази підряд горить це тоді свої будуть палити майте совість пишить по совісті якщоб ви знаходилися в той час на тому місті в гуртожитку то щоб ви сказали про таке . Як кажуть завжди приходить на кожного час і втому числі на того хто подав несправідливу інформацію як кажуть вони захіщають свої принципи і собі роблять славу і не хотять по тіряти свою репутацію, жалко що в першу чергу вислуховують тих хто при владі і фінансах а на поках сироту або бездомного. Бомжа. Си пенціонера інваліда.
    силка на сторінку де чиновники Берегівської Міської Ради подали на інтернет мукачево нет не достовірну інформацію 50% брехні сторінка де пишуть про пожежу яка сталася в Гуртожитку по вул. Гагаріна 1 10.10.2014 пожар начнувся з 4-ї по 7год к.ч з А все що інше подали є брихнею в тому числі ніякої не обіцяють допомоги їхні слова алкоголіки підпалили хотя то не правда в такий час іще всі спали даже чителіалкоголики гуртожитку і ми вам нічим не допоможемо це називається реклама сперед парламенськими виборами добре було ці слова чути від голови міської ради Бабяка З. І Вероніки секритаря є свідки якщо прийдеться провірити інформацію.
    www.google.com.ua/search?q=www.mukachevo.net+новини+за+10.10.2014+пожежа+в+гуртожитку&rlz=1C1VASM_enUA533UA533&oq=www.mukachevo.net+новини+за+10.10.2014+пожежа+в+гуртожитку&aqs=chrome..69i57.33252j0j4&sourceid=chrome&es_sm=93&ie=UTF-8
    з повагою голова ГО Давид Й.Г.